≡ Menu

Алуминиеви панели

композитни алуминиеви панелиАко търсите разнообразие, гъвкавост и голяма гама от композитни алуминиеви панели, няма да бъдете разочаровани от това, което ще намерите при нас. Огромната колекция откомпозитен материал е разработен благодарение на множеството различни начини, по които композитните панели могат да бъдат приложени и благодарение също така на растящото търсене. Тези смеси се състоят от полиетилен, притиснат между алуминий в редица формации, за да изпълнява стотици различни строителни задачи.

Изпълнението на ” алуминиеви панели ” е чудесен пример за мултифункционалност. Станете свидетели на практическото прилагане на този материал от правене на табели и търговско оборудване до разделяне в офиси и домове, до табла, до съвременен дизайн на сгради. Алуминиеви панели се произвежда в една от най-големите цветови гами в индустрията, за допълване на около шестнадесет специални покрития. Ние също така предоставя инструменти за производство на панели на място, което дава ефективност по отношение на разходите и спестява време във всякаква ситуация. Крайният продукт може да бъде приспособен за много творчески решения подсилени от огромната, хладна красота на плоскостта и леко преливащият гланц. Алуминиеви панели е създал решения по такива зашеметяващи и впечатляващи начини, че е трудно да се сложи някаква граница на потенциала в прилагането му.

Ние сме създали ясно отразено разделение между архитектурното приложение и създаването на знаци и табели, поради многото различни начини, по които традиционно Алуминиеви панели се използва. В строителството, гъвкавостта на алуминиеви панели се обединява под името алуминиеви панели давайки стилност, устойчивост на огън и графити, дава отговор на рутинните проблеми, характерни за външното строителство и транспортирането. От правене на табели и търговско оборудване, до разделяне в офиси и домове, до облицоване на стени на влакове, автобуси и лекотоварни автомобили, до кухненски повърхности, алуминиеви панели е най-приспособим от всички останали композитни панели.

Естествената чистота и гъвкавост на покритието на продукта лесно се поддава на високите стандарти на утилитарни обекти като болници, клиники и други обществени места, където невидими микроскопични опасности могат да живеят в самата тъкан на обикновените стени и съоръжения. алуминиеви панели, с покритие на BioCotes сребърно-йонна технология потиска развитието на бактерии и осигурява непрекъсната анти-микробна защита за използване в болници, клиники, лаборатории, кетъринг среди, образователни и развлекателни обекти, както и търговски обекти. Алуминиеви панели се предлагат със Cap Профилна система, която да позволява лесен монтаж върху подрамков профил, за да се формира гладко и хигиенично покритие.

Безкрайните възможности за използване на алуминиеви панели са дали на създатели на надписи, архитекти, инженери и дизайнери безпрецедентна свобода да се създадат най-удивителните и красиви визуализации с изключителен практически потенциал в работната и жизнена среда. С подкрепата от годините опит в нашата индустрия, наистина няма ограничение в успеха на тези продукти или на тези, които използват таланта им.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!