≡ Menu

Градският стил в атрактивни и ярки дрехи онлайн

Знаете ли, че всяка стара дреха може да бъде преобразена в нова. По този начин дарявате нов живот в тон с най-актуалните тенденции. Понякога дори фантазията ни не е достатъчна, за да се сдобием с нова дреха по последна мода и тогава на помощ идват предложенията за дрехи втора употреба от online магазин.

В други случаи просто не ни достигат кураж и свободно време, за да обиколим възможно най-голям брой магазини. Има и случаи, в които намираме мечтаната дреха, но подходящия размер все липсва. Може да има още много случай, в които така желаната дреха, просто се отдалечава от възможността да я притежаваме и тогава отново насреща са предложенията за дрехи внос.

Предлагаме ви няколко добри варианта, в които лесно може да преобразите някоя стара дреха втора ръка, така, че да отговаря изцяло на критериите ви и да припокрива изискванията за стил и мода:

Спрете се на акцентиращите детайли – такива е добре да са един или най-много два в тоалета. Така например, ако избирате дреха с яка за есен или зима, то връхната дреха може да акцентира на цялостната визия. Наред с това може да направите по-ефектна промяна, без да се налага дори голяма корекция в кройката. В най-лесния вариант може само да си закупите връхна дреха втора употреба онлайн и да реставрирате с красиво изплетен шал, воали или декоративно цвете от плат. Определено няма да видите друг с подобен тоалет и ще съберете овациите на повода.

Ако избирате блуза с поло може да вмъкнете също красив акцент около ревер, в лявата или дясна част или на някои от ръкавите. Изберете голяма панделка в същия цвят или един тон по-светло или по-тъмно от полото. По този начин скучната на пръв поглед и бедна досега блуза може да се освежи много и изцяло да заприлича на нова и елегантна дреха.

Ако умеете да плетете направете си шал с ромбове, пчелни клетки, плитки или други интересни форми. След това пришийте шала към деколтето на разголена рокля или блуза с голямо деколте. Така официалния тоалет ще е изцяло обновен и съвсем по-галантен за новото тържество.

Ако имате рокля с голи рамена може да прекарате дебел и здрав конец около деколтето и да пришиете шал в сходен десен. По същия начин може само да наберете горния край на роклята, така, че плата сам да се набразди и да създаде естествени вълни. Може да зашиете така и романтичен детайл върху вече остарялото пончо, жилетка или палто.

Ако ви липсва въображение винаги може да се доверите на опита на шивачи, приятелки и познати, които умеят да боравят с игла и конец. Сами ще се уверите, че всяка една скучна дреха може да се превърне от парцал в роклята на Пепеляшка. Изберете евтини дрехи от магазин за дрехи втора ръка и им дайте нов живот.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!