≡ Menu

Дамски блузи и топове

Последните модни тенденции при дамските блузи клонят към следното – кройката да е подчертано стегната или да присъства дантела като елемент. Особено актуални са ефирните материи в искрящи тонове и цветове. По улиците на европейските столици може да срещнете всякакви разцветки в стил 70-те години на миналият век – да, това отново е на мода. Също така блузите с къс ръкав или без ръкав са доста актуални. Накратко, през тази година стилът ще бъде доста разнообразен – ще се носят както блузи, които стигат до кръста, така и с по-дълга кройка – тип туника.

Когато пазарувате имайте в предвид, че може да предадете изискан стил на визията си с една дамска блуза с къдрици тип жабо. Не се притеснявайте за джоба си, тези артикули обикновено са на една достъпна цена и подходящи за всеки потребител. Набира тенденция и носенето на плетиво на райета. Класическият стил е с ¾ дължина на ръкава и е задължителен аксесоар в гардероба ви. Погледнете дали притежавате подобна дреха, ако не бързайте към най-близкият магазин. Освен, че е подходящ през ежедневието, един хубав топ на райета може да бъде носен и с официален костюм при формален повод. Изобщо класическите райета са широко разпространени – при реновиране на вашият гардероб задължително трябва да присъстват различни подобни дрехи и аксесоари – обувки и чанти. Райетата ще предадат на вашата визия един модерен облик.

Комбинирайте блуза с дънки, пола или панталон, като използвате въображението си. Използвайте различни комбинации за различните поводи. Блуза или топ на райета носена под бизнес костюм може да се съчетае с едно бижу във форма на огърлица. Обикновени перли също стоят добре. При неформален повод, блузата се носи с дънки или пола а върху нея едно тънко елегантно дамско яке или жилетка придава завършеният ви вид. А това какви обувки ще изберете – диктува конкретният случаи. За да завършим темата нашият съвет е следният – прегледайте гардеробът си за следните неща – топ или блуза на райета, блуза тип жабо, елегантно яке. Ако нямате подходящи – бързайте към най-близкия шопинг център или онлайн магазин за да се приготвите за пролетта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!