≡ Menu

Да си поговорим за женските парфюми

В следващите редове ще разкрием какви трябва да бъдат мъжките и женски парфюми онлайн според зодията.
За овните се препоръчват по-силните аромати, които допълват идеално авантюристичните им натури. За тях са подходящи екзотичните плодове и растения, както и кориандърът и маслото от джинджифил. Те действат на бързи обороти, а енергията им няма изчерпване.

Телците имат нужда от нещо разтоварващо, като аромат от карамфил или босилек, което да им помогне да отпочинат максимално след тежкия работен ден. Подходящи са тънките нотки, извлечени от различни цветя.

Един от най-енергичните зодии са близнаците. На представителите на тази зодия им е необходимо нещо отпускащо, носещо спокойствие и любов – дамски парфюми с жасмин, бял кедър, теменужка и незабравка. Мъжете също могат да ги изберат, стига да носят в себе си романтичната същност, за която са подходящи.
Раците е възможно да бъдат описани с една единствена дума – чувствителност. Често са самотни и тъжни заради прекалената си ранимост. Ще се съвземат с аромат от киви, портокал, ананас, мандарини, ванилия.

Лъвовете са привърженици на новите неща, на промените. Ще се възхитят от мириса на кехлибар, различни цветя и по-леките дървесни ухания.
Девите са непукисти, те не се влияят от чувствата, а от разума си. Подходящи за тях са дамски парфюми с аромат на ванилия, кашмир, коприва, пачули, кедър. Къде пак забравихме мъжете…

Везните вечно витаят в облаците, в своя свят сред своите мечти и желания… И през това време обичат да им мирише на праскови, грозде, пъпеш, климентин, амбра и мускус.
Страстните скорпиони са влияят от бамбук, сандал, ванилия и божур, въпреки че, каквото и да кажем с тях и с тях, и без тях, пак са неустоими!

Динамиката на стрелците, пък, от време на време трябва да намалява. Това се постига най-добре с кедър, мускус и мандарина – с тях сърцето идва на дневен ред.
За козирозите, които искат да имат стабилни и силни позиции във всяка сфера на живота си, са характерни парфюми, които съдържат нотки от морков, ябълка, теменужка, круша, ананас, момина сълза.

Често срещан проблем при водолеите е безсънието. Те се нуждаят от нещо нетрадиционно, различно и стабилно като роза, пипер, диня и жасмин.
Рибите от друга страна доста трудно взимат решения, колебливи са. Енергията им се възвръща с маргаритка, зелен чай, лимон, портокал, кедър, лавандула.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!