≡ Menu

Дератизация във всякакви видове обекти

Борбата с гризачите известна още с името дератизация ни помага да се отървем от постоянния страх, който причиняват мишките и плъховете в нашите имоти. Неканените гости в нашите домове и работни места могат да бъдат вредни за здравето ни, като донасят различни зарази и алергии. Добре е да знаете, че изтребването на този вид вредители е доста трудно, защото гризачите са много предпазливи и интелигентни същества, които не се поддават на манипулации.

Ако нямате предварителна подготовка за изтребване на плъхове и мишки, то най-добре повикайте професионална фирма, която да се заеме с дадения обект. В наши дни съществуват специалисти, които ще ви предложат дератизация в София и другата част от страната срещу достъпна цена. Имайте предвид, че бригади от типа на ДДД ЕООД например използват съвременни отрови и методи за прогонване на гризачите завинаги от имота ви.

Методи за дератизация

Фирмените услуги за дезинсекция, дезинфекция и дератизация постигат добри резултати чрез одобрени от Министерството на здравеопазването препарати, получили сертификат от Европейския съюз. Родентицидите се прилагат внимателно и под зоркия поглед на бригаден ръководител, желателно е обекта да бъде третиран поне два пъти на 6 месеца за пълен ефект.

Освен пръскането с отрова се прилагат и други методи за унищожаване на мишки и плъхове. Познатите са още капаните и естествените врагове на вредителите, сред които змии, птици и други подобни. Разбира се, химическият вариант има най-високо приложение към наши дни, тъй като действа безотказно срещу нашествието на натрапници.

В обобщение

Ако се обърнете към фирма ни ДДД за пръскане срещу гризачи, то вие получавате и шест месеца гаранция. Ако видите жива мишка или плъх през този период от време следващата операция, е напълно безплатна. Вземете мерки преди пълзящите противници да донесат вреди и болести, там където живеете или работите. Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да намерите онова, което търсите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!