≡ Menu

Детска кола

Всяко малко дете иска да кара кола като татко или мама. Детския терен за шофиране е в двора или в парка, където колите с педали или акумулаторните коли са най – доброто решение.

Детска кола

Детска кола

Детските коли с педали имат за цел освен да забавляват детето и да укрепнат крачетата. Тези коли са много подходящи за малки деца специално от 2 до 6 години. При тях на мястото за крачета има педали и колата се задвижва посредством въртенето на педалите. Тези коли са изработени от пластмаса. Не са тежки, за това лесно могат да се пренасят.

Детските акумулаторни коли се задвижват посредством акумулаторна батерия от 6 или 12 V. Притежават малко педал че, което позволява на детето само да управлява колата. Това педал се намира на мястото за крачетата. Родителите имат възможност да изключат педала и да поемат управлението с дистанционното.

Тези коли са невероятно подходящи за деца от 2 годишна до най-много 8 годишна възраст. Максималното тегло, което могат да понесат тези коли е 30 – 40 кг. Тези коли са любими на децата, защото моделите са изработени по подобие на известни модели марки автомобили. Сред най – търсените са моделите на BMV, AUDI, MERCEDES Колите могат да се движат със скорост 3 – 7 km/h Изработени са от пластмаса, но са обемни и трудни за пренасяне.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!