≡ Menu

Евтин домашен климатик

Днес повече от всякога хората се двоумят за избора на подходящия за дома им климатик. Това е напълно нормално, особено като се има предвид голямото разнообразие и многообразната им функционалност. Едно от нещата, които най-много затрудняват потребителите обаче е как да изберат марката и модела в синхрон с кубатурата на помещението в което ще го поставят. За целта е добре да се консултирате със специалисти или да обърнете повече внимание на техническите характеристики на предпочитаните от вас модели климатици.

Хубаво е да не забравяте, че едни от най-важните неща при покупката на климатик като Panasonic CS-UE09QKE/CU-UE09QKE 2014 е добрата и доказала се с качество и надеждност марка, ниската консумация на енергия или да гледате за енергиен клас А, мощността му, нивото на шум, външния му вид, както и цената.

Това са наистина водещите неща по които можете да се ръководите при избора на качествен климатик за дома си, защото няма никак да ви хареса да си купите прекалено слаб климатик, който да не може да ви стопли в студените дни или пък да е много шумен и да не можете да заспите спокойно.

Трябва да знаете, че не само различните марки климатици са с различна цена, но и разнообразните модели, защото имат различни характеристики и параметри. Преценете добре всяка една подробност и си определете бюджет за покупка на качествен климатик от нашия онлайн магазин.

Причините да изберете Panasonic са много. Но факта, че са изградили име и положителна репутация, трябва да ви подскаже, че продават качествена техника. Разбира се всеки климатик има точно определени технически характеристики които са подходящ за определени помещения. По-маломощните климатици се използват в по-малките стаи, ако стаята която ще отоплявате е по-голяма – трябва да вземете и по-мощен климатик. Това е логично, защото в противен случай няма да може да достигнете желаната стайна температура.

Ако се чудите за марката е добре да попитате приятели и познати от коя са доволни, като сред лидерите на пазара Panasonic CS-XE09QKEW/CU-E09QKE ETHEREA 2014, който е наистина уникален. За консумацията на енергия също трябва да помислите внимателно, за да не вземете мощен звяр, който да изгори джобовете ви, за това следете стриктно енергийния клас на климатика който сте избрали. Мощността пък е важна за кубатурата на стаята и оптималното й отопление, а максимално безшумните климатици са Panasonic.

Когато избирате климатик, търговския консултант ще ви попита за кубатурата на помещението което ще се отоплява или охлажда. Под кубатура се има предвид колко кубични метра е стаята. Тази цифра се получава като умножите дължината, височината и широчината на помещението. Получената цифра показва колко кубични метра е помещението.

Хубавото на някои климатици е това, че може да се използват успешно както за отопление през студените зимни месеци, така и за охлаждане през дните на горещото лято.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!