≡ Menu

Защо да гласуваме доверие на базални импланти?

Базалните импланти се появиха като подобрение на конвенционалните зъбни импланти, които познаваме. Те са по-усъвършенствани и притежават гъвкав дизайн, който позволява бързо и адекватно лечение на частично или пълно обеззъбени пациенти. Базалната имплантология се слави с големи успехи изразяващи се във връщане на усмивката и подобряване на дъвченето.

Съвременните базални импланти са познати още като BOI импланти. Те се интегрират в най-твърдата част на зъбната кост наричана от специалистите кортикалис. По този начин се подобрява дъвкателната функция и не е нужно изчакване на оздравяването на раната при извадените зъби. Лечението протича от 3 до 5 дни, което намалява от цената му.

Имплантите са лесен начин да поставите протеза, под която няма да влизат трохи от храна, които да ви дразнят. Най-после ще получите мечтаните зъби, с чиято помощ ще се храните по-добре, и в същото време ще възвърнете самочувствието си, а това е най-важното за вас.

Базалната имплантология е помогнала на много пациенти с пародонтоза да забравят за опадалите зъби и да се насладят на живота си. Специализираните кабинети гарантират перфектни лечебни процедури, без болезнени интервенции и неприятни емоции за клиентите. В Западна Европа много хора вече се възползваха от отличните качества на този вид импланти и ги ползват със здраве.

Все още битува мнението, че базалните импланти са прекалено скъпи. Имайте предвид, че инвестицията в тях обаче е най-доброто нещо, което може да направите за себе си. Освен това конвенционалните решения биха могли да ви струват много по-скъпо, понеже лечението с тях е продължително и налага постоянни посещения при стоматолога, които се таксуват.

За наше щастие стоматологията бележи големи постижения, както можете да забележите от всичко написано в тази статия. Вече не е нужно да прикривате усмивката си с ръце заради липсата на зъби в устата, тъй като решението стои пред очите ви, и то се казва BOI импланти. Последните са най-точния избор за обеззъбените пациенти търсещи незабавната промяна.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!