≡ Menu

Изработка на табели и пътни знаци в България

Предлагаме качествена изработка и монтаж на всякакви видове табели и пътни знаци за цялата страна. Фирмата произвежда цялостна гама съоръжения за пълна или временна организация на движението, като покрива всички стандарти за качество прилагайки нужните за това сертификати. Клиентите получават гаранция за всеки продукт, така че могат да се чувстват напълно спокойни за крайния резултат.

Изготвяме сигнализационна система за цялата градска мрежа, работим както с държавни, така и частни клиенти собственици на гаражи, подземни паркинги и търговски обекти. Освен класическите пътни знаци, предлагаме табели за безопасност или с рекламна цел, които правим от най-добрите и устойчиви материали.

Залагаме на здравината на знаците и табелите, така че те да останат непокътнати при различните капризи на времето и природните бедствия. Всичките ни артикули подлежат на рециклиране, защото сме загрижени за здравето на хората и околната среда като цяло.

При монтажа на видовете табели и пътни знаци използваме специални технологии за закрепване като: стълбове, конзоли, портални рамки и въжени конструкции. Работата се извършва под зоркия поглед на компетентно лице, което разпорежда употребата на машините и материалите. Грешки на практика липсват поради причината, че няма място за пропуски от какво и да е естество.

Ако има пропуск в монтажната дейност, то дадената община или частна компания може да алармира фирмата ни, която ще отстрани повредата своевременно. В уебсайта ни ще откриете лесна за използване контактна форма, където да зададете всички въпроси свързани с офертите ни.

Напомняме, че освен табели и знаци Трафик пътна сигнализация, предоставя на вниманието ви светофарни секции, гумени изделия, предпазни огради за паркове и училища, и много други. Каталог ще намерите на горе споменатия интернет сайт, както и още много полезни статии във ваша полза. Ние мислим за безопасността на гражданите и осигуряваме всичко необходимо организацията на движението в наши дни. Очакваме да ни потърсите за повече информация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!