≡ Menu

Какви интериорни врати ще откриете на пазара

Българският пазар за интериорни врати е много голям и клиентите могат да намерят най-различни модели, с които да украсят дома си и да го направят по-функционален. Производителите все повече държат на естетиката и предлагат отлични продукти носещи наслада на окото. Цените са достъпни, тъй като конкуренцията е сериозна и фирмите се стремят да стигнат до клиентите с подходящите оферти.

Ако искате да се потопите в разнообразието от стоки може да го направите като изберете интериорни врати от фирмата ни, където ще получите перфектно обслужване и оригинални предложения. Най-често потребителите купуват фалцови МДФ врати, защото последните гарантират качествено изпълнение и дълготрайност.

Видовете интериорни врати зависят от материала на изработка. Той може да бъде дървен, пластмасов, стъклен или алуминиев. Според желанията на клиентите те могат да закупят сгъваеми, плъзгащи се и стандартни типове врати подходящи за всякакви помещения.

Основните неща, за които да следите, когато купувате врати са: визията, заключването, топлоизолационните качества на продукта, шумоизолацията и не на последно място устойчивостта на вратата. Не купувайте продукти с малък гаранционен срок и съмнително евтина цена. За съжаление пазара се претрупа с китайски стоки, които може да получите срещу скромна сума пари, но имайте предвид, че това автоматично означава възможност за поява на редица дефекти и повреди.

За да постигнете добър домашен интериор, производителите на съвременни вътрешни врати ви предоставят избор от множество цветове и шарки. Сред най-атрактивните предложения са цвят орех, акация, тъмен дъб, бял дървесен декор, пепел графит и много други. Опитайте се да постигнете синхрон между цветовете на мебелите и тези на новите ви врати.

При положение, че купите врата от фирма Борман Комерс, то на вас ще ви бъдат предоставени възможности за избор на всички видове дебелини на зидове, крила и посоки на отваряне, така че да постигнете желания ефект при обзавеждането. Търговците, агенциите и строителите получават специални отстъпки при покупка на едро.

Сега ви даваме възможност да посетите шоурума на Борман и да видите на място с какво разполагаме. Ние ще ви помогнем да направите правилна селекция на интериорни врати, които да ви радват за максимално дълго време. Очакваме вашето посещение и ще се радваме да помогнем с каквото можем.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!