≡ Menu

Какво да правя когато си търся парфюми за есента?

Притеснявате ли се когато избирате измежду новите парфюми за есента, предполагам не искате както всяка година и в тази да се повтори досадното търсене на аромати.

Естествено винаги можете да се върнете на добрият стар парфюм който стои на шкафа ви, но ако и вие харесвате разнообразието както мен, сигурно ще предпочетете да откриете полезната информация някъде в нет-а, примерно в някоя статия като тази която четете сега…

Какви модни изненади очакваме за есенните парфюми през 2014-та година?

Трендовете са безпощадни и за парфюмите и сигурно ще искате да се застраховате освен ако не носите някой от познатите класици, които не се влияят от подобни незначителни що се отнася до времето тенденции.

През средата на лятото започнаха да се появяват някои от новите композиции за есента, които ни разкриха част от бъдещата мода която ще царува през ЕСЕН/ЗИМА 2014.

Настроението през последните месеци на тази година ще бъде много живо и изпълнено само със приятни емоции! Тези емоции ще бъдат подхранени от ароматите ухаещи на непознати и интересни екзотични и ориенталски нотки, допълнени от скъпоценни нотки на бели цветя и понякога плодови и цитрусови акорди.

Тази година известните парфюмерии няма да разчитат само на изключително интензивни и трайни парфюми, а ще наблегнат на по-класическо извисени такива. Които освен класическия и леко снобарски стил, парфюмите ще бъдат създавани с повече чувство и живот, ще бъдат по динамични и ще подтикват за по-активен начин на живот въпреки по студеното време каквото се очаква да бъде в края на тази 2014-та година.

Погледнете няколко месеца напред в бъдещето като видите следните парфюми!

Можете да видите наистина няколко месеца напред в бъдещето ако погледнете следващите парфюми, които избрах и които са точно за тази есен и зимата. Те са предвестители на новите течения и всеки от тях е аромат който ще се превърне евентуално в любим на запалените любители на парфюмите.

Първият парфюм е Hypnotic Poison Eau de Parfum за който от Dior казаха, че ще очкваме парфюм от абсолютно нов вид, който ще надмине повечето от очакванията на феновете на серията. Негов създател ще бъде отново Франкос Деманши, който е отговорен и за предходните парфюми на серията.

Друг парфюм който заслужава минутка в парфюмерията е Velvet Orchid от Tom Ford. Новият дамски парфюм е изграден от много интересни и висококачествени нотки на цветя, мед, ром и други, които придават доста богат аромат на парфюма.

Emblem е новото заглавие от Mont Blanc и е един превъзходен мъжки парфюм, който мъжете с удоволствие ще носят.

Историята с парфюмите за есента продължава, но спирам дотук и приканвам всички които искат да научат имената на новите парфюми за тази Есен и Зима 2014 да преминат към сайта ни в който най-новите парфюми винаги се коментират първи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!