≡ Menu

Какво е важно да знаем при резервация на хотел в София за сватба

Дали по-рано или по-късно в живота, повечето от нас се решават да сключат граждански брак с любимия човек. За съжаление обаче търсенето на хотел с ресторант, в който да се състои щастливото събитие не е чак толкова лесна задача, особено ако то се състои в София, където избора на ресторанти за провеждането на официалната вечеря и хотели за настаняването на гостите е доста труден.

резервация на хотел в София за сватба

резервация на хотел в София за сватба

1. На какво трябва да обърнем внимание при първоначалния оглед на локациите?

При търсене в google на хотели софия ние ще се сблъскаме с най-разнообразни места и оферти, които биха били в наш интерес. Важно е да знаем, че има няколко съществени фактора, които са от съществено значение за гладкото протичане на тържеството, а именно:

  • Хотелът трябва да бъде с добра локация, в централната градска част и в непосредствена близост до храм, ако е предвидено църковно бракосъчетание.
  • Хотелът трябва да бъда с добра локация, позната за максимален брой от присъстващите. Може би сте предвидили гости, които ще пристигнат от други градове и за тях трябва да бъде максимално лесно откриваем.
  • Направете първоначален списък на присъстващите. Добре би било още при първоначалните огледи да отсеете местата, които са с по-малък от необходимия капацитет или тези, чийто ресторанти биха била твърде големи и неуютни.
резервация на хотел в София за сватба

резервация на хотел в София за сватба

2. Какво е важно да попитаме при първоначалната среща?

  • Какъв е ценовият диапазон на предложените менюта и възможна ли е комбинация между тях?
  • Има ли възможност да се внесат безалкохолни и алкохолни напитки и при какви условия?
  • Допълнително ли се заплаща аранжировката или е включена в пакетната цена?
  • Ще получите ли като допълнителен бонус нощувка в брачната нощ?
  • Има ли възможност да ви предоставят преференциални цени за настаняване на всички гости?
  • С колко паркоместа ще разполагате? Обикновено това се явява проблем за по-голямата част от всички хотели в София.

3. Какви са допълнителните фактори при избора ?

Обикновено голяма част от гостите пристигат от други градове за няколко дни и за нас трябва да бъде важно да изберем хотелът така, че да направим техният престой в столичният град още по приятен.

С какво можем да разнообразим техните дни преди и след сватбеното тържество?

  • В случай, че част от тях пристигат в София за първи път е добре да им организирате обиколка на града с професионален екскурзовод за да разгледат забележителностите.
  • Изберете хотел с плувен басейн, сауна, парна баня и зона за релакс. Може би част от вашите близки са привърженици на Спа процедурите и един масаж след тържеството би им подействал повече от добре.
  • Не пропускайте да договорите вместо закуска, в деня след тържеството гостите да получат брънч. Така те ще имат възможност да релаксират след празничната вечер и същевременно ще имате възможност да се видите отново в приемлив за всички час.

Вашето сватбено тържество е един миг, който ще промени вотът ви. Планирайте го по-най-добрият начин за да ви останат единствено хубавите спомени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!