≡ Menu

Какъв вид интериорни врати избрах за дома си

Аз съм практичен човек и като такъв реших да закупя интериорни врати за моя дом, които да красят помещенията ми и в същото време да им дадат необходимата функционалност. Мнозина знаят, че задачата на една врата, не е само да разделя помещенията, а и да им осигури звукоизолация и топлоизолация.

Преди години на мода бяха дървените врати. Те се слагаха в апартаменти и офиси, но днес клиентите имат много по-голямо разнообразие. Днешните фирми за интериорни врати ви предоставят да селектирате продукт от алуминий, стъкло или дърво. Най-красивите изработки обаче си остават от дърво или МДФ, така че това бе моят избор.

И понеже работя от вкъщи закупих врати от масивно дърво, за да имам необходимото спокойствие. Дървените врати ми гарантираха отлична звукоизолация, а също и перфектен дизайн, който подхожда чудесно на останалите мебели в жилището ми.

Външният вид на вратите представлява дърво покрито с кожа. За още по-добра визия е добавен и мек пълнеж, който е един чудесен завършек на продукта. Вратите са устойчиви на всякакви атмосферни условия и са чудесни за всеки сезон. Фирмата, която избрах извърши доставката и монтажа в апартамента ми и всичко свърши за няколко часа.

В края на ремонта моите помещения изглеждаха коренно променени от положителна гледна точка. Интериорните врати ми предложиха желания от мен стил и елегантност срещу сравнително ниска цена. Може би тук е момента да кажа, че не съжалявам за направената инвестиция, тъй като тя ще се възвърне с времето.

Обобщителни думи

Смяната на вратите цели да донесе в дома ви енергийна ефективност, изолация от външния шум и естествено повече красота. Това са все важни фактори, които е препоръчително да имате предвид при направата на ремонта в дома, вилата, офиса и така нататък. Реших да споделя моята история, за да помогна и на други потребители колебаещи се дали да поставят нови врати в своите жилища.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!