≡ Menu

Как да конфигурираме обзавеждането за баня

Това до колко функционална ще бъде нашата нова баня зависи от целесъобразното разположение на нейните съставни единици. Ако оставите достатъчно място между тях, ще се получи по-добър ефект. Окото няма да се натоварва и ще се създаде комфортно и просторно усещане. Нашият седем годишен опит ни научи, че е нужно да се спазват стандарти за дистанция и височина, който е добре да се спазват. Те гарантират освен функционалност и комфорт сигурност и устойчивост.

Много важно нещо е, банята да бъде винаги подредена, суха и чиста. Когато проектираме банята е добре да оставим място за хавлиите, козметиката, тоалетните принадлежности и вещите, без които не можем. Начинът на средство за съхранение зависи от стила на интериора и пространството. В магазините се предлага голям асортимент от вградени шкафове, тоалетки, лавици и плотове, от семпли и класически елементи до футуристичен или дворцов стил. Важно е да са добре комбинирани с останалите детайли в банята, а за оптимизиране фирмата предлага и цялостни решения.

Освен вградените и художествените арт шкафове в електронния магазин се предлагат и висящи. От стъклени до полукръгли или полупрозрачни, те гарантират ергономичност при поддържане на домашния ви спа център. Карго шкафът е друга версия на място за съхранение, особено подходящ за мръсни дрехи, ако пералнята е в банята. Освен него популярност набират дървените сандъци, пребоядисаният пътнически куфар и плетения кош. Тези варианти защитават идеята, че тоалетните предмети е добре да са на достъпно място.

Лавиците се позиционират на всякакви места. Вградени, осветени, от органични или технически материали, под огледалото, над прозореца, под мивката, над и по дължината на ваната, в стълбовидна, хоризонтална или усукана форма. Оригинална идея е мини библиотеката в банята. Мебелите трябва да са водоустойчиви и да бъдат здраво закрепени. Те трябва да създават безопасно, подредено и красиво пространство.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!