≡ Menu

Как да разтълкуваме съня си с помощта на съновник?

Сънищата показват нашите най-скрити желания и страсти. Голяма част от хората не отдават значение на своите съновидения. Друга част от нас не си спомнят нищо от това, което са сънували, но има хора, които отдават огромно значение на смисъла, който е закодиран в съня. Средството, което се използва за разкриване на значението на сънищата е познатия ни съновник.

Преди да надникнем под тайнственото покривало на съновиденията трябва да се снабдим с добър съновник. Избягвайте тези, които са в джобен формат. Те са съкратено издание и не съдържат пълния набор от символи. Подберете издание, което се предлага в няколко тома. Вероятността да откриете това, което ви интересува е по-голяма. Преди да започнете да тълкувате съня си се опитайте да направите сами анализ на видението. Определете тематиката на своя сън. Хората сънуват най-често животни, предмети от бита, починали близки и сцени от ежедневието.

Според Зигмунд Фройд, нашите сънища се основават на неизпълнени желание и скрити мисли. Ако в действителността сте човек, който живее в ред и дисциплина, а имате сънища, в които попадате в пълен хаос и безпорядък, може би се страхувате да признаете пред себе си, че искате нещо различно от живота. Ако сте сигурни, че сънят ви е необикновен и крие някакъв смисъл, то разгърнете страниците на своя съновник. Ще забележите, че всички символи са подредени по азбучен ред. Открийте това, което ви интересува и не приемайте буквално предложеното обяснение. Анализирайте ситуацията, в която се намирате.

Ако преживявате стрес на работното място или в личния живот, то кошмарите не бива да бъдат приемани на сериозно. Някои хора споделят, че имат сънища от изминали епохи. Според паранормални изследователи, тези сънища са от отминали животи. Ако сте склонни да вярвате в това и притежавате силна психика, може да се подложите на регресия. Преминалите през това твърдят, че са видели миналите си животи.

Когато ползвате съновник не изпадайте в крайни състояния на радост или тъга. Не позволявайте на една книга да определя вашето бъдеще!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!