≡ Menu

Как трябва да изглеждат визитните картички

Визитките се разменят още на първата среща с бъдещи партньори или клиенти. Те трябва да бъдат направени, така че видът им да бъде свързван със собственика им и неговия бизнес. Качественият дизайн, ще помогне на получателите да намерят лесно координатите ви и да се свържат с вас при нужда. Стандартното съдържание, включва вашето име и дейност, а също и адреси, телефони и уебсайтове.

Когато подадете вашата визитка, вие предлагате услугите на отсрещната страна, демонстрирайки че има с какво да сте полезен и желаете бъдеща комуникация. По този повод ви препоръчваме да асоциирате изработката на визитните картички със стила ви на поведение, обличане и дори характер.

В случай, че се занимавате с някоя много сериозна дейност, като например юридически и медицински услуги, то прекалено шарените визитки не са за препоръчване. Ако обаче бизнесът ви е свързан с продажба на детски играчки, то повечето цветове са препоръчителни, защото говорят за вашия бодър и весел дух.

Не използвайте много различни шрифтове, а заложете на изпитаните форми и варианти. Професионалните печатници, ще предложат индивидуален дизайн на визитки за всеки клиент, за да бъдете оригинални и неповторими. Те ще се съобразят с професията ви, тъй че картичките да станат приятни за окото на клиентите ви.

В днешно време визитните карти се правят от най-различни материали. Можете да поръчате класически вариант от хромиран, матов картон и дори от кожа, велур или пластмаса. Всичко зависи от личните ви предпочитания и разбира се от финансовите ви възможности.

Обобщение

И като говорим за цени сме длъжни да кажем, че визитките са едни от най-достъпните рекламни материали. За по-малко от 30 лева, ще получите тираж от 1000 броя, което според нас е една изключително достъпна услуга. Наглед малките картончета биха могли да донесат до много позитиви за бизнеса ви и дори да реализират потенциални продажби на ваш продукт, ето защо не ги пренебрегвайте.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!