≡ Menu

Кои са най-важните тенденции за сезон „пролет-лято 2017“?

Има страхотни новини за дамите, които обичат каубойския стил или препратките към него. Доста марки предлагат пролетни модели боти тип „каубой“ в колекциите си, а Вие, от своя страна, можете да ги срещнете в страницата на сайта ни. Изключително актуални са и бродериите върху ботите, които придават женственост и завършеност на моделите.

Друг класически модел сред обувките този сезон са ниските пролетни обувки без връзки, които са шикозни, красиви и много практични за забързаното ни ежедневие. Този тип обувки са подходящи както за по всекидневен тоалет, така и съчетани с бизнес костюм, състоящ се или от пола или панталон – стоят еднакво добре и с двете.

Обувките от велур, със сравнително нисък и дебел ток са също изключително удобни и подходящи за различни съчетания в топлите месеци на 2017 година. Трябва да си изберете само подходящите за Вашия стил – дали да са в по-неутрален цвят от бежовата или лилава гама или в ярко морско синьо или жълто.

Еспадрилите също се завръщат този сезон, а пастелните тонове от розовата или лилава гама са подходящи за всяка дама. И още нещо – пастелните тонове винаги се комбинират добре с пола, рокля или панталон в неутрален цвят или по-ярък, както и с деним под всякаква форма. Ако искате, обаче, обувката да е акцента на тоалета Ви, заложете на по-ярък цвят, в който бихте се чувствали най-комфортно и изберете рокля или панталон, както и всякакви аксесоари и бижута по-неутрални тонове.

Колкото и странно да прозвучи на някои, белите маратонки или кецове са част от модните тенденции за пролет/лято 2017. Бели и чисти – това е правилото. Бялото придава изключителна чистота на цялостната визия, както нежност и финес. А когато дамата е завършила визията си с едни красиви маратонки или кецове, то тя показва, че се чувства изпълнена с енергия за нови начинания; така че маратонките и кецовете могат да бъдат носени и на работното място, те вече не са територия, запазена само за спорта. Разбира се, ако искате да подчертаете Вашата индивидуалност или дори ексцентричност, можете да изберете бели маратонки или кецове с някакъв детайл или дори лого в по-ярък цвят; цвят, който може да присъства и в принта на роклята, сакото, блузата или дори на чантата и в бижутата Ви.

Така че време е да подмените гардероба си и да го оборудвате с обувки, които ще Ви донесат комфорт, подчертаване на индивидуалността, както и финес и женственост!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!