≡ Menu

Кои са най-модерните мъжки дрехи?

Може би сте чували изразът вечерно небрежно официално облекло, но не сте сигурни какво точно означава. Прилича на модерен оксиморон, но всъщност не е чак толкова сложно? В тази публикация ще ви обясним точно това. Названието може да обърка и притесни много хора, тъй като вие се опитвате да си представите изискан джентълмен, който същевременно изглежда шик и небрежно.

Понякога, когато ви поканят за важна среща от вас се очаква да сте с определен тип облекло. Нормално е да ви бъде пояснено към какъв дрес код се очаква от вас да се придържате. Когато получавате покана за важно събитие, което не е напълно официално е нормално да си зададете въпроса къде минава тънката граница между формално и небрежно облекло. В такива случаи най-вероятно от вас се изисква да се облечете по шикозен и небрежен начин. За тези поводи е добре да създадете аутфит, който да граничи по равно с официалните и ежедневните мъжки облекла и ще бъде приет като подходящ за събитието, на което сте поканени. Някои такива поводи, на които домакините могат да ви помолят да отидете с шикозен небрежен външен вид са изложби, срещи, събирания, полуофициални вечери с близки и роднини и пр.

Какво е вечерни официални дрехи за мъже? Когато става въпрос за мъжки модни облекла, изборът е доста ограничен. Въпреки този факт, широкият асортимент от цветове, стилове и дизайни, могат да придадат на всеки човек различен и атлетичен външен вид, макар че това многообразие не е толкова богато, както асортимента, предназначен за дами. Най-лесният начин е да се подбере мъжко облекло според поканата на домакина. Важно е да знаете, кои артикули би било добре да се избягват. По-надолу в статията ще видите няколко съвета, от които ще Ви стане по-ясно.

Повечето мъже смятат, че изчистените мъжките тениски и дънки не са част от шикозното небрежно облекло, но ако те всъщност са стилни, могат да се окажат отлична идея. Мъжете могат да облекат блейзер или официално яке, предназначено за костюми, като така ще допълнят по елегантен начин дънките или панталоните в цвят каки. Тениската може да бъде заменена с бяла риза. Друга опция е да се носят риза с разкопчана яка без блейзер, с удобни панталони. Друга добра идея за по-студените месеци е да се облече спортно поло.

Когато става въпрос за неща, които е добре да се избегнат при шикозния небрежен начин на обличане, не е лошо да знаете, че едно от нещата са мъжките тениски с печатни съобщения, разкъсани или износени дънки, шапки, мокасини и сандали. В същото време не е особено добра идейка да се носят вратовръзка, квадрат за сако или ръкавели, защото те придават на визията твърде формален вид.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!