≡ Menu

Комфортът и практичността е на първо място при детските дрехи

След като прочетете информацията по-долу, ще можете да направите адекватен избор на подходящи дрехи за Вашето дете. Вашето новородено пристига на този свят облечено с нищо друго, освен с рождения си костюм – така че се надяваме, че сте имали време да се подготвите за тоалета му.

Избирайте такива детски дрехи, които са подходящи за машинно пране, защото истината е че просто няма да разполагате с време или енергия за пране на ръце.

Винаги се спирайте на меки, естествени влакна, като полиран памук или памук руно, което няма да дразни нежната кожа на Вашето бебе.

Бодитата, които се закопчават на чатала пазят пелените винаги на правилното място и са по-топли, отколкото обикновените жилетки.

Опитайте се да изберете детски дрехи, които се отварят изцяло, защото с тях ще ви е много по-лесно да преобличате и сменяте пелини на детето.

Богата продуктова гама, която може да разгледате преди да купите подходящите дрехи за Вашето дете, може да видите на страницата ни.

Избягвайте дантелени плетива, в които бебето може лесно да си оплете пръстите в дупките. Винаги проверявайте по два пъти дали чорапите и обувките не са малки и тесни.

Изчисляване на размера – както размерите за възрастни, така и размерите на бебешките тоалети варират от магазин до друг магазин и от марка до друга марка. Опитайте се да не избирате детски дрехи от “възрастта” на етикета – вместо това си носете дреха, която му става винаги когато сте по магазините и мерете по нея харесаното от вас и така винаги ще сте купили нещо по мярка или както е по-добре малко по-голям размер.

Ако чакате зимно бебе, помислете за зимните детски дрехи.

Когато Ваши познати ви предлагат такива втора употреба от техните деца – приемете ги. Бебетата растат и постоянно трябва да купувате нови, защото постоянно старите им умаляват, за това само ги изперете и изгладете и сте готови.

Има едно неписано правило, според което детето трябва да носи с един чифт повече дрехи от Вас самите. Веднага след като влезете в стая махнете един кат от него, за да не му е топло, дори и това да означава да го събудите. Ако има шапка, махнете и нея, а когато излизате – никога не забравяйте да го облечете отново.

Също така, внимавайте за краката на вашето бебе да не им стане твърде горещо или твърде студено, като бъдете подготвени с един допълнителен чифт чорапи през зимния сезон.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!