≡ Menu

Къде са необходими пожароустойчиви врати?

Основната причина за поставяне на пожароустойчиви врати е сигурността на жилището или офиса. Разбира се, ние трябва да се запознаем с различните модели, които се предлагат на пазара, така че да получим пълна защита срещу това толкова опасно бедствие.

Огнеупорните врати не с е купуват от всякакви клиенти, а са достояние на строителни бригади, фирми и корпорации. Естествено няма проблем продукта да се поръча от всеки човек, който иска да си гарантира противодействие срещу евентуален пожар вкъщи и на работното място.

Имайте предвид, че съвременните противопожарни врати могат да имитират дърво и да предложат модерен дизайн на собствениците на различен тип сгради и помещения. Те са отлично решение за хотели, медицински центрове, индустриални сгради и тем подобни.

Вратата против пожари може да бъде много красива и да се отваря по различен начин. На пазара ще намерите гаражни, плъзгащи се и дори стъклени модели, които да бъдат ваш верен помощник. Обикновено хората предпочитат еднокрилни или двукрилни варианти за апартаменти или къщи.

Има десетки фирми в България, които могат да ви предложат качествени огнеупорни врати. Лично ние ви съветваме да разгледате последните оферти на фирмата, тъй като в момента се намират продукти на топ цени, които със сигурност ще ви заинтригуват.

Ако искате да разберете на каква температура издържа една врата, то се налага да видите нейните REI показатели. Задължително е да получите сертификат, в който е обяснено всичко относно стоката, както и гаранционен срок от магазина/фирмата, която сте избрали.

Минималното време за издръжливост на една пожароустойчива врата е 30 минути, а максималното 120 минути. По стандарт металните врати биха могли да бъдат монтирани на тавани, складови помещения, сервизи и дори мазета. Единственото условие е да съобщите вида и размерите на помещението, за да се осъществи правилен монтаж.

Потребителите имат опцията да вградят алармени сигнализации и други защитни системи при огнеупорната врата. Това в комбинация с останалите й качества я прави особено специална и препоръчителна за мнозина в днешни дни.

Спокойно може да заключим, че пожароустойчиви врати са необходими навсякъде, тъй като вдъхват максимална сигурност на ползвателите им. Не се колебайте да ги потърсите в специализираните вериги и търговската мрежа в цялата страна.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!