≡ Menu

Ники Михайлов забравя за Алисия в прегръдките на Гери-Никол или му се иска да бъде така?

Вратаря на българския национален отбор по футбол, преживя тежко раздялата с чалга иконата Алисия. След като стана публично, че Алисия и Бирмата се готвят да спретнат семейно гнезденце, Ники потъна в дън земя. Суетния красавец не беше публикувал нищо в личния си фейсбук пофил цели 3 месеца, но лъсна с прясно селфи от покрива на най-скъпия хотел в Дубай.

Придружава го Гери-Никол

Не е тайна, че футболиста от много време се опитва да усети мекотата на чаршафите и, но непълнолетната певица не проявява интерес от офертите му. Твърди се, че двамата са летели в бизнес класа, с двойно по-високи цени на билет, че са отседнали в най-скъпия хотел в Дубай,  ”Бурж Ал Араб” и че са прекарали незабравима почивка заедно. Тези клюки са изречени от устата на вратаря пред негови близки, но вероятността да са истина е минимална. Негови приятели твърдят, че Михайлов е приел много тежко раздялата си с Алисия и искал да и го върне, като медийно покаже, че я е заменил с много по-млада и известна БГ звезда.

Бащата на Гери-Никол – Михайлов прекалява

Варненския експерт в разбиването на комбинации на игрални машинки Николай Георгиев, не може да се побере в кожата си, че „някакво футболистче” си гради имидж върху този на дъщеря му. От около година насам, опитите на Ники Михайлов да бъде свързан по какъвто и начин с Гери-Никол, остават само в клюкарски списания и успява да си изгради само „ кофти” имидж. Съпругът, на сестрата на Мето Илиенски, е категоричен, че това ще бъде прекратено скоро.

Алисия трудна за забравяне

След раздялата, певицата намери утеха в лице на Бирмата и се вижда за в бъдеще застанала до него. Вратарчето от своя страна имаше съвсем различни планове за бъдещето си, където Алисия е майка на децата му и вярна съпруга, но явно вижданията им са се разминали… Мислещ, че е открил любовта Ники Михайлов потъна в дълбока депресия след раздялата им. През цялото време, прекарано заедно, той си позволяваше всякакви своеволия и различни скандали, които явно дойда в повечко на певицата и тя сложи края на връзката си с човека  който единствено се подиграваше с личността и чувствата и.

Футбол 2015 – играчи или „играчи”

За съжаление на българския футболен запалянко, двама от представителите на национала ни отбелязват голове не на футболното игрище. Всеки ден с ново „ котенце” или интрига с непълнолетна поп изпълнителка са по страниците на вестниците и интернет медиите, а спортните рубрики са пълни с чужди отбори, защото тях поп икони и „котенца” не ги вълнуват. Славните години за национала отминаха и оставиха само спомени от победата през 94 година. Изглежда скоро ще чуем и новият хит на Алисия вдъхновен от темата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!