≡ Menu

Обучение на кучето

Процеса на самото обучение на кучето не е лесна задача, която може да се направи от всеки, защото се използват различни комбинирани методи. Това означава, че преди да започне дресирането се вземат предвид различни критерии, като например възрастта на песа, неговата порода, било ли е обучавано преди това и така нататък.

Ако се чудите как точно се прави това и най-вече къде, тогава веднага ще ви кажем, че за целта има специални хотели за кучета. Там условията са просто идеални за любимеца ви, за да може той не само да си почине, но и да се извърши бързо самия процес на обучение на кучето. Разбира се, че едно от нещата, което вълнува всеки един стопанин е това, каква е цената за един ден престой в тези райски кътчета за четириногите ви приятели. Веднага ще ви отговорим, че средната ценова оферта, която ще намерите днес варива между 10-18 лева, тоест в зависимост най-вече от това, с каква храна искате да се храни кучето ви, а също така от породата му.

обучение на кучета

обучение на кучета

Едно страхотно място, което набира все повече популярност е Киноложки център “Стиф”. В него има 18 отопляеми клетки, които имат удобен гумиран под, както и легла за вашите кучета. За да може хигиената да е идеална, разбира се е добавена и кучешка тоалетна в тях. Тук вашия пес лесно ще научи множество навици и команди за максимално кратко време, като цялостното обучение на кучето се извършва само от професионалисти в тази област на специално изградения за тази цел полигон.

Ако искате и вие да подарите на вашия любимец една незабравима почивка във вилната зона на Боровец, тогава посетете сайта ни и изпратете вашето запитване на посочената контактна форма в сайта. Доверете се на най-добрите и бъдете сигурни, че веднага след това ще забележите значителни подобрения в дресировката на любимеца ви, както и в неговите ежедневни навици.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!