≡ Menu

Предимства на павираната алея

Всеки иска и би обичал да има красив дом с хубав паркинг, гараж и впечатляваща алея. Разбира се, кой не иска да има това у дома? Представете си една красива къща с кална алеята. Да! Ще кажете, че къщата е красива, но много по-добре ще е да паркирате колата си чиста минавайки по павираната алея.

Първо, алеите изградени от тротоарни плочи, тротоарни плочки или павета ще бъде много удобна по време на дъждовния сезон, при снеговалеж и киша. Представете си, ако алеята е без настилка – винаги ще бъде кална при неблагоприятни атмосферни условия, ще бъде осеяна с дупки и бабунки и не би направила добро впечатление на никой.

Второ, алеите изградени с подходяща каменна настилка или настилка от павета или тротоарни плочки ще бъдат истинска наслада за семейството и гостите на дома Ви. Те са красиви, чисти и биха вдигнали цената на имота при евентуална продажба в бъдеще.

Алеите изградени от павета са инвестиция, която няма да бъде загубена с годините, т.к. паветата са изключително издръжливи на променливи атмосферни условия и горещини, студ и заледяване почти не оказват влияние върху състоянието им.

Много собственици на къщи избират изграждане, чрез асфалтиране, но това често е грешно решение. Асфалтираните алеи ще Ви предпазят от калта, но се изискват сериозна поддръжка, т.к. често в следствие на температурни промени биват осеяни с пукнатини и дупки.

Освен това асфалтовите алеи, не биха впечатлили почти никого, т.к. са еднотипни и представляват път от асфалт и нищо повече. Алеите от павета придават специална атмосфера, имат луксозен вид, с тях могат да бъдат изградени различни стилни шарки и послания, често избирани са за настилка по алеи на имения и замъци, не губят стойността си с времето, издържат на променливи атмосферни условия, почти не изискват поддръжка.

Избирайки изграждане на алеи от павета оградени с красиви бордюри Вие ще направите най-добрата инвестиция в имота Ви! Вече знаете за паветата и многобройните им предложения…

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!