≡ Menu

Премахване на анормални белези и подмладяване на кожата

Премахване на анормални белези – що за белези са анормалните и как можем да се излекуваме от присъствието им? По своята същност анормалните белези са тези, които са изкуствено придобити, а не се появяват с раждането ни. Характера на анормалните белези може да бъде хипертрофичен или атрофичен, както и келоиден. Такъв род белези сме придобили, при една оперативна намеса, при нараняване на кожата от порязване или изгаряне, когато сме имали травма и сме разкъсали повърхностния дермален слой. Освен премахване на белези в естетичната козметика, днес глобално ни се налага и подмладяване на кожата, която неизбежно старее с времето и процеса, ако не бъде спрян поне временно- страда доброто ни самочувствие. Как се премахват белези и как се подмладява кожата нека да видим!

Премахване на анормални белези, за да се освободим от чувството за различие с останалите

Както вече споменахме анормален белег е този, които не се е появил по рождение, а сме придобили в следствие на някаква механична травма най-общо казано. Един белег не е просто белег, а кожна защитна реакция. Така кожата ни, когато е наранена отговаря на нараняването – опитва се да произведе свръх количество колаген и съединителна тъкан съответно. Това засяга повърхностния слой – дермалния на кожата ни, защото нараняванията най-често засягат единствено него. При зарастването обаче и активното производство на колагенови влакна, повърхността, състава и вида на кожата е различен. При хипертрофичните анормални белези, кожата е зачервена, загрубяла и надигната над самия белег във височина. При келоидите, като анормални белези кожата се разраства освен във височина и в страни от новообразуваната рана. Келоида, за разлика от хипертрофичния белег, може да се появи след време, не веднага след самата травма (пробиване на уши, татуировка, рана).

Обикновено келоидите се появяват при тъмен цвят кожа и с времето не се подобряват по естетсвен път, докато хипертрофичните белези не зависят от кожната пигментация и с времето имат леко подобрение по естествен път. Независимо дали белега е от келоиден характер или от хипертрофичен такъв, премахване на анормални белези е налице със силиконовия крем Кело Кот. Неговата гладка силиконова формула е без цвят, мирис и дразнещи съставки, предизвикващи обриви и алергии. Крема прониква изключително добре и бързо в дермата, за да омекоти кожния участък на белега, да му възвърне гладката структура и нормална кожна пигментация. Може уникално лесно да се прилага и при деца, както и при възрастни. По-пресните белези се повлияват значително по-бързо, докато по-старите изискват повече време.

Подмладяване на кожата с помощта на дермален биостимулатор

Подмладена, изгладена, еластична и свежа кожа – искате да го постигнете нали? Разбира се, жените са суетни и винаги трябва да ценят естествената си природна красота и да я запазят, колкото се може по-дълго време. За тази цел, за наше щастие съвременната козметика и естетика е доста напреднала. Започнахме с употребата и подкожното инжектиране на колагенов дермален филър, за да достигнем днес до иновация, като биостимулаторите на Ellanse. Като цяло инжектирането подкожно на дермален филър е краткотрайна процедура, но с дълготраен ефект – защото само за около половин час подмладяването ни е реален факт. Филъра за лице може да бъде на база колаген от животински произход или такъв на база човешки тип. Той може да бъде на основа хиалуронова киселина, която перфектно уголемява устни или оформя скули.

Но впечатляващо е действието на биостимулаторите, защото те съчетават по един нов начин структурата на поликопролактона и колагена. Еланс биостимулатор е изграден от перфектни малки сфери поликопролактон, чийто задача е да създадат подкожно в кожата на лицето ни силно омрежена структура от колагенови влакна. Колагеновия дермален филър от ново поколение, като този предизвиква силна стимулация на кожните ни клетки да произвеждат големи количества колаген и да оформят обем, да запълват бръчки и да изпъват кожата, като я правят значително по-еластична. Инжектиран до кост, биостимулатора придава перфектния обем, който така сте искали. Инжектиран от дерматолога дълбоко в дермата, той позволява цялостното подмладяване на кожата и нейната постепенна и трайна регенерация. Затова колебание и спор няма, че Еланс е предпочитаната марка дермален филър, който по един естествен и деликатен начин ще ни върне желаната свежест и младост на кожата – не само на лицето, но и на тялото, където е нужно!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!