≡ Menu

Развлечения за всички в Китен

Вземете хотелска стая в Китен и се забавлявайте на брега на морето. И на двата по-големи плажа в Китен можете да практикувате различни спортове на открито. Защо не опитате водни ски и парапланеризъм, които наистина вдигат адреналина и Ви дават енергия за целия ден, а междувременно докато Вие спортувате и се забавлявате, професионални фотографи могат да запечатат тези прекрасни моменти на лента и да получите снимките минути след като слезете на плажа. Друг прекрасен начин е наемането на яхта, разбира се Вие просто ще се возите и ще разглеждате залива, но ако имате правоспособност за управление на яхта (а такива курсове се предлагат във Варна, например), можете да карате яхтата и сами и да изживеете незабравими моменти от семейната Ви почивка. Моторните лодки и водните колела са също достъпно превозно средство по-море, а и доста забавни, но с тях няма да можете да се отдалечите много от плажа, на който сте ги наели.

Почивка на плажа в Китен

За хората, които искат малко да се отдалечат от плажа, пълен с туристи и да по спортуват, Китен също предлага възможности. Помислете, например, за конна езда – едно разпускащо и много приятно занимание, предлагано от конната база в Китен; а и всички знаем, че общуването с тези благородни животни – конете – носи на нас хората успокоение на духа и релаксиране на тялото.

Ако обичате да вървите пък, Китен предлага еко-разходки по еко-пътеките по протежението на река Ропотамо, къде ще изпитате прохлада и ще презаредите батериите си сред красивата природа на местността.

Забавления в Китен

Накрая, но не на последно място, Китен предлага забавления и за любителите на нощния живот. Както в самото градче, така и в околностите има много ресторанти и барове особено по главната улица на Китен. Самата плажна ивица също предлага много места за хапване на морски специалитети или типично български ястия, а докато Вие се наслаждавате на професионално приготвена храна, професионални музиканти, изпълняващи репортоара си на живо пред Вас ще се погрижат за доброто Ви настроение. За любителите на по-екзотична кухня, въпреки че Китен е малък град, можете да похапнете и в китайски ресторант, например. Цените на всички места са доста по-ниски от всички други големи и претъпкани с народ курорти по нашето Черноморие.

Разбира се, ако отседнете в хотелска стая в Диамант Китен, Вие ще намерите много от споменатите по-горе развлечения на едно място, в самия комплекс, на една ръка разстояние.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!