≡ Menu

Спалните за жени – малък и компактен размер

Ако имаше възможност временно да живеете сами или да избирате дизайна за декорация стаята на майка си, може да се нуждаете от някои съвети за оптимизиране на това толкова лично пространство.

Интериорът на малката стая за възрастна жена трябва да е лесен и приятен с леко наситени елементи. Оптималното осветление може да е приглушено. Работния кът е планиран, така че да подчертае стените и подовете в светли, неутрални цветове.

Стена, която се намира до леглото, може да се идентифицира с фототапети. Отличен пример за това са прасковените цветове включително декоративно покритие за спалнята в същите нюанси.

На стената зад леглото може да бъде разположен Стенопис с природни или стилизирани флорални мотиви;

Ако е планирано стаята да е с единен таван, то рамката на лампата е по-добре да се избере с полупрозрачен кръг, балон или овални;

Шкафът може да бъде модерен или древен. Във втория случай, може да се спрете на възстановяване на антични мебели и допълни своята украса.

Изберете легло без табли, такива значително утежняват стаята. Най-приемлив модел е високото леглото с вградени чекмеджета за дрехи. Диванът с разтегателен механизъм за спане може да се поставя на подиума до прозореца; Ако няма дрешник, ще трябва да се отдели зона за съблекалнята. Също така се препоръчва монтаж на огледало. То ще създаде оптическа представа за по-голямо помещение; Рафтовете трябва да бъдат вградени в стената, или под формата на багажник; Над леглото също могат да се монтират малки шкафове с осветление, огледало и боядисани в цвят на стената, за да се преливат; В стаята на жените е необходимо да има огледало за цял ръст; Изберете тесни нощни шкафчета и не прекалено обемисти до леглото;

Ключови цветове са бяло, бежово, розово, лилаво, синьо, маслини, праскови; Идеални са стил – класицизъм, авангард, конструктивизъм, Ренесанса, империя. Някои жени обичат кич, етно, техно и еклектика.

Ако сега започвате ремонт или се местите да живеете в нов дом, следвайте интериорния дизайн за самостоятелно малка спалня! Това със сигурност ще задоволи вашите желания и амбиции, както и спасява материални средства. Оставете последната дума в модния дизайн на предложенията, които спестяват място и може би скоро ще бъдете в състояние да се похвалите с творението си пред обществеността, подобно на това да откриете вода.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!