≡ Menu

Съвети как да се обличате според фигурата

Заповядайте да разгледате обновения и олекотен уеб сайт на българския магазин „Яки дрехи“ за дамски дрехи онлайн. Той предлага интересни, необичайни и креативни модели за дамите с твърде слаба или прекалено апетитна фигура.

Ако сте твърде висока можете да заложите на дълги и прави поли и рокли от солей и геометрични принтове. Не включвайте в облеклото си къси топове и блузки, за да не изглеждате, сякаш са свити от прането.

Не е нужно да носите предимно черно, ако сте леко пълничка, а можете да експериментирате и с други цветове, защото то напоследък се приема като твърде отсечен цвят с останалия фон и води до твърде неделикатни, резки и отсечени контрасти. По-апетитните дами могат да заложат на цветове, различни от черното като сиво, тъмносиньо, патладжанено, земните нюанси на кафявото, изумрудено зеленото и други. Те обаче не изглеждат добре в панталони в пъстри и колоритни нюанси и такива с ярки принтове, тъй като те привличат вниманието към обемните им несъвършени зони. За тях са по-подходящи А-образния силует, разкроените или трапецовидните поли и рокли. Съчетанието от светла блузка и тъмна пола или панталон оптично ще свалят няколко килограма от фигурата ви.

При блузите залагайте на деколте с форма на сърце или лодка, за да изпъкнат женствените ви рамене. Хармоничен силует ще постигнете и като облечете блейзер с подплънки в областта на раменете.

Дългите, атрактивни и ефектни бижута и обувките на висок ток ще издължат допълнително фигурата ви. Платовете, които са по тялото и очертават силно като сатен и коприна, не са идеалните за вас, но пък можете да заложите на вискоза и памук.

Например, при избор на дънки, погледнете какви са джобовете им отзад. Ако сте с по-закръглен ханш е добре да залагате на дънките с прави, едри джобове, конструирани на малко разстояние в долната част на ханша. Дамите, които си мечтаят за по-пълно дупе е добре да носят дънки с по-малки джобчета със заоблени ръбове и апликации, които визуални създават алюзия за обем.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!