≡ Menu

Топ 7 съвета за таблети и смартфони

В модерния свят, в който живеем днес, едва ли съществува някой, който да не се е възползвал от улесненията и удобствата на съвременните технологии и начин на комуникация.

За повишаване качеството на работа, за спестяване на време и средства, за онлайн пазаруване, връзки с приятели от цял свят, забавления и още много допринасят ползите на таблети цени и телефони да са така достъпни за всички. Много продукти от всичко най-ново в света на технологиите може да откриете по всяко време в Интернет.

Ако търсите начин как да получавате максимума от своя таблет или смартфон, то това е правилното място.

  1. Създаване на Wi-Fi хотспот за таблета.

Това е лесно да използвате съществуващия си смартфон или 3G таблет като преносим безжичен хотспот, които други приятели и сами могат да използват, за да се свържете всички с Wi-Fi устройства и да получите достъп до интернет или вашия локална мрежа.

  1. Осъществяване на безопасна връзка за ползване от деца на смартфона или таблета – ако често предоставяте вашия телефон или таблет на малко дете, то добре е да изтеглите някои бързи приложения за безопасното време по време на играта му.
  2. Разширете живота на батерията на вашия таблет или смартфон. Това може да стане като изключите Wi-Fi по време на сън. Допълнително устройство, което със сигурност няма да бъде на разположение на всички системи, но това е този, който най-вероятно е имал голямо влияние върху HP Touchpad Животът на батерията е способен да се увеличи, когато поставяте устройството в режим на заспиване.
  3. Вземи екран, които отговаря на вашите критерии и има подходяща резолюция. Това ще позволи да се възползвате от удобен пряк път.
  4. Вземете настройки за синхронизиране на данни, според вашия смартфон. Подобно приложение може да спести време и място на вашето устройство.
  5. Опции за достъпност – това са едни добри опции, които най-новите модели на телефони позволяват. Те са предназначени за хората с увредено зрение, които искат да използват таблети. Почти всички версии на телефони, таблети и смартфони предоставя функции за достъпност под един или друг вид.
  6. Преминаването към анимирана версия, предлага някои доста добри потребителски функции, така че можете да промените почти всеки елемент за това как искате да бъде според вашите нужди. Едно нещо, което го прави доста впечатляващ е живият Wallpaper. Основно те са анимирани фонове, но могат да бъдат повече, отколкото само анимации с възможност за пълно 3D взаимодействие и дори не намаляват живота на батерията.

За да получите повече от вашето мобилно устройство, без значение дали с помощта на телефона или таблета си, винаги може да потърсите повече.

Когато става въпрос за таблети или смартфони е добре да узнаете всичко, което в даден момент може да е от полза за работата или в свободното време. Независимо къде сте и с какво се занимавате технологиите работят нон стоп за вашето благоразположение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!