≡ Menu

Украсете вилата със собствените си ръце – съвети и трикове

Вила за днешния градинар не е просто място, където да отглежда зеленчуци и плодове. От решаването на проблеми с храна и семейство, тази зона може да се превърне в уютен кът за релакс, почивки, споделени мигове със семейството и време за срещи с приятели.

Каква украса може да поставите във вилата?

Помислете в коя област може да насочите усилията си, ако искате собственост и “аромат” , украсете всичко е възможно. Оградата, която бележи граничната зона, фасадната конструкция, самата вила. Започнете с почистване на двора и косене на трева.

Това може да използва специфични материали и други налични средства. Основното нещо е да се включи фантазия и да се освободи малко свободно време за работа в градината. За да промените външния вид на къщата и областта би било добре да се привлекат деца. Този благоприятен ефект върху развитието на уменията е творческия процес, който не бива да остава без внимание.

Стайлинг на селска къща

Когато украсяват фасадата със собствените си ръце, вмъкнете на помощ всички художествени стилове.

Мозайки – цветни капачки от пластмасови бутилки може да направите като рамка около прозорците и по стената. Така може да създадете цяла картина. Недостатъкът на това решение са следните фактори: работата изисква много време и като резултат много различни цветни капачки е трудно постижимо. Събиране на бутилки по улиците и отвинтени капачки е недостойно, а едва ли някои пие толкова големи количества газирани напитки.

Живопис – всеки може да рисува по стените на собствения си дом и съвсем не се изисква професионален талант. По желание може да създадете шедьовър картини. Да украсите къща с разноцветни квадрати, райета, геометрични мотиви. За да се очертаят контурите използвайте квадрат, ъгломер и тебешир.

Декорация с цветя – традиционните крайградски къща и фасадни декорации могат да се направят с цветен гирлянди от увивни растения. Това е достатъчно, за да изчакате естествената лоза и увивни растения да праснат сами. Факт е, че това ще служи не само за украса, но и за сянка.

Растения в дизайна на външния интериор – какви растения се засажда ли? За подобряване външния вид на къщата може да използвате всякакви катерещи се, плъзгащи, спускащи се растения. Ако, освен избора им положите и подходящи грижи ще имате право да им се насладите до 10 години.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!