≡ Menu

Хонорар от 3,5 мил. Британски паунда, За да пеят на сватба!

Марая Кери и Елтон Джон с Хонорар от 3,5 милиона за сватба. Младоженката е 19 годишна внучка, на руския олигарх Валерий Коган.

Младата руска девойка Ирина, решила да отдаде живота си на своя годеник с британски произход Даниел Кенвий, получи сигурно една от най-вълнуващите свати правени някога до сега! С много известни личности, поканени като почетни гости, тя отбеляза своя най-вълнуващ момент в “Landmark Hotel” Лондон. Специално за доброто настроение на младоженците, на сватбата им пяха сър Елтън Джон и Марая Кери.

Марая Кери с хонорар от 2,5 милиона, а Елтън Джон с скромния 1 милион британски паунда!

Според информация в британската медия, за да изпълняват вечерта с много мелодии и любимите хитове на руската наследница, Марая Кери е прибавила “скромна” сума в банковата си сметка. Естествено всяка една от тях е била подбрана от олигарха, за да зарадва душичката на любимата си внучка. При появата на сър Елтън Джон на сцената, той посвещава песента си “Tiny Dancer” на младоженката и тя не успява да сдържи сълзите си.

Гостите също не са за подценяване

Имена като всеизвестният актьор Антонио Бандерас, който е произнесъл поздравителна реч за младото семейство, Филип Киркоров, оперната прима Анна Нетребко, режисьорът Никита Михалков и други, са само част от знаменитостите показали уважение към младоженците с присъствието си. За доброто настроение се е погрижил световноизвестният диджей Марк Ронсъс.

Типично по руски

Сватбената торта била с височина от 2 метра, декорацията и подготовката на сватбата е в изисканият цвят шампанско с много бели рози допълващи интериора. Както винаги руснаците доказаха, че могат да съчетават Барок с модерно, да изпъкват със злато без да изглеждат кичозно и да празнуват със стил!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!