≡ Menu

Актуални тенденции при парфюмите през 2016

Парфюмните тенденции се променят през всеки сезон и през всяка година, също както е и при модата. Да бъдат актуални се редуват силни и ефирни аромати, плодови и кожени, ориенталски и средиземноморски, и така до безкрай. Сега ще разгледаме накратко какви са тенденциите през първата половина на 2016 година, кои аромати се харесват най-много на дамите и господата, както и най-популярните марки през пролетта.

През пролетния сезон на тази година навсякъде лъха на плодови ухания и това е не само благодарение на овощните дървета, а и на най-новите линии парфюмни аромати. Два дамски парфюма с плодов аромат привличат най-силно вниманието през тази пролет. Единият е Poison girl на Dior. Комбинацията от кисел портокалов аромат заедно с ванилово зърно магически карат жените да се влюбят в него. Като отлично допълнение на тази смесица се явява неустоимата миризма на роза и кашмир. На обратния полюс е сладкото плодово ухание на Jeanne Lanvin Scandal. Този нежен ефирен аромат съчетава сладките миризми на кайсия и круша, като и тук се долавят портокалови нотки. Може би един от най-приятните парфюми за ползване през лятото и пролетта.

Изключително голям е интересът и към парфюма Missoni Eau de Parfum. Един от най-женствените аромати, предлагани тази година, които се харесват на почти всяка дама. Този аромат е от дървесен тип и съчетава в себе си изключително силни благоухания на жасмин, махония и тонка. Отличен избор за жените с най-горещ темперамент.

А дамите, които желаят да се чувстват като богини, няма как да не се пръскат от време на време с Bvlgari Goldea. Това е аромат, който рядко се среща и силно се отличава от абсолютно всички останали парфюмни ухания, които можем да намерим. Да се напръскаме с този ориенталски парфюм, в чиито нотки силно се долавя ароматът на мускус, е като да украсим тялото си със скъпоструващо искрящо бижу.

Дъхът на океана се усеща и тази година при мъжките парфюми и точно такъв е ароматът и на най-вървежния при мъжките колекции. Kenzo Homme Eau de Parfum комбинира класическите ароматни нотки на морски вълни и сандалово дърво, но по специален и различен начин. Свежестта, която се носи от този аромат, е просто неописуема и всеки вдишващ го със затворени очи би се заклел, че се намира на брега на океана.

Всички нови и актуални аромати на пазара могат да бъдат открити и закупени на страхотни цени в сайта ни – магазинът за мъжки и дамски парфюми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!