≡ Menu

На коя туристическа агенция да се доверим?

В България има над 2500 лицензирани туристически агенции и туроператори, като точния брой на функциониращите не е ясен. Някои от тях са управляват от един човек с лаптоп и имат офис само формално, други са туроператори с десетки милиони лева оборот и мрежа от офиси в цялата страна. Размерът на туристическата агенция не е от значение – дори най-малките агенции могат да предоставят страхотна туристическа услуга и да имат много доволни клиенти.

Ако искаме да резервираме почивка, екскурзия в чужбина, хотелско настаняване или самолетен билет, а нямаме туристическа агенция с която работим, то може да се доверим на платформата за комуникация с туристически агенции като нашата. На сайта регистрация имат над 135 Български туристически агенции и туроператори от цялата страна- от най-малките до най-големите. Пращаме запитване за планираното от нас пътуване, а то се изпраща до всички туристически агенции едновременно. Най-хубавото е, че отнема точно 1 минута, защото не се изисква регистрация, а е-мейлът ни остава скрит за тях.

Регистрираните туристически агенции и туроператори, които могат да предложат нещо подходящо разполагат с 48 часа да изготвят оферта за екскурзията (или друго пътуване) на база на нашето запитване. Получаваме офертите за екскурзии, почивки, хотелско настаняване или каквото сме заявили, директно на нашият е-мейл. Избираме измежду различните опции и резервираме директно с туристическата агенция, предложила най-добрата оферта.

Ако пък не сме сигурни къде искаме да отидем, какъв бюджет искаме да отделим или просто сме свикнали да избираме измежду готови опции, сайтът предлага и секция за горещи оферти за почивки и екскурзии, в която регистрираните туристически агенции и туроператори публикуват готовите си предложения. Тези оферти за екскурзии най-често са с фиксирани дати на тръгване и връщане, екскурзовод на Български, трансфери, групово настаняване в подбрани за програмата хотели и т.н. Можем да разглеждаме измежду оферти за екскурзии и почивки в цял свят и за всеки джоб – от еднодневни екскурзии в страната започващи от 20лв. до скъпи околосветски круизи на стойност над 10 хиляди лева.

Платформата за комуникация с туристически агенции сайта ни е най-добрият ресурс за организацията на нашето пътуване. Може да разгледате сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!