≡ Menu

7 въпроса около избора на дограма

Куп въпроси, а понякога без отговори изникват, щом стане дума за ремонт в дома. За смяна на дограма дилемата, пред която се изправяме невинаги е лесно решима. При голямото многообразие на пазара от услуги и продукти на фирми по ПВЦ дограма, често сме дезориентирани. Предлагаме ви няколко стъпки, в които е добре да се насочите тръгвайки на пазар за подмяна на старите прозорци:

Не се подлъгвайте по ниските цени. Дали заради голямата конкуренция и, с цел привличане на внимание, много фирми за ПВЦ дограма подбиват цените, а гаранционни срокове се оказват мираж.

По отношение на маркетингова стратегия и реклами, за най-добрите производители на ПВЦ дограма няма спор. Номер едно са всички. Но тук изниква и големия казус кой от толкова квалифицирани и добри да изберем за нашата фирма.

Основна и ключова е репутацията. Натрупаният опит с годините може да е само в плюс и да поставя дадена пред останалите. Фирмите, които държат на доброто представяне, задължително имат интернет страница, мнения и отзиви по форумите, а какво по-добро разучаване за услугите и качеството им от това. Не са редки и случаите, когато дори на място в офис не могат да ви дадат конкретни отговори на зададени от Вас въпроси, а да не говорим за наличността, която се оказва оскъдна и с мострите не може да се запознаете. Такива фирми „фантоми“ нямат място на пазара сред професионалистите, но все още има много от тях и поради тази причина трябва да сте много внимателни.

Друг често срещан гаф от страна на фирми за ПВЦ дограма, които се представят за професионални са тези, които дават цена, без да са взели размери, а това може да е много подвеждащо. Причината е факта, че по време на изработка и поради спецификата на някои дограми размерите може да са доста плаващо понятие и в крайна сметка резултата да е доста по-скъп от очакваното.

Преди поръчката трябва да се уточнят всички детайли около нея. В това число обков, профили, заключване, мрежи и т.н. Добре е всичко да е изяснено в самото начало, за да не се окажете на края в „небрано лозе“ и не само да платите твърде висока цена, но и тя да не за желания резултат.

Отдавна хората са казали: „С питане се стига до Рим“, така, че питайте по няколко пъти, преди да поръчвате. Проучете оферти от няколко фирми, преди да изберете. Посетете офиси на всички фирми, които набелязали и смятате за надеждни и поискайте дори да се запознаете с регистрационните документи на фирмата. Проучете и как стои въпроса с издаване на фактури, договори и т.н., погледнете сертификатите, които притежават за произвеждана от тях продукция. За фирми с доказано име на пазара за ПВЦ дограма, тези сертификати са изложени на видно място, наред с това може да видите изложени и мостри на продукцията им.

Изборът и монтажа на ПВЦ дограма е инвестиция, която ще направите за следващите – 10-20 години, не подминавайте с лека ръка и избора на точната фирма. Вие избирате дали да се доверите на доказан опит и професионализъм или ниската цена, за сметка на качеството. Помнете – домът на всеки е показател за личният стил и същност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!