≡ Menu

8 трика за по-плътна коса

Обемът винаги е актуален, а в умерени дози може да е признак за изисканост, елегантност, индивидуалност и класа. Обемната и гъста коса е признак за здраве и добра грижа, ето, защо е важно да имате под ръка няколко съвременни трика за запазване на този ефект. Модерната козметика и съвременните професионални преси и маши от нас, могат много да допринесат за вашия имидж.

Съществуват множество козметични продукти и технологии, които да направят и най-вялата и безжизнена коса изпълнена с блясък, плътност и обем, но преди да пристъпим към нов похват е добре да сме на ясно с резултатите, които могат да последват и това как по естествен начин да създаваме косата си. Ето, какви напътствия дават професионалните фризьори:

  • Наслояване на косата:

За да получите повече движение и естествен вид, наслояването на дългата коса е един лесен трик. Тази техника за прическа работи добре при по-дългите коси, средно дългите и в някои случай на късите коси, при правата и къдравата коса.

  • Частичен обем:

Ако искате да получите елегантен вид, но имате тежка коса, която трудно се задържа в желаната форма и обем, бихте могли да придадете частичен обем. Можете да се насладите на изтънчеността, без да си създавате излишни ядове с тежката коса, като я приберете на върха на главата.

  • Добавяне на взривове:

За красавиците с дебели коси, които трябва да намалят тежестта на косата по естествен начин, бретона наистина може да направи чудеса. Можете да добавите бретон, за да се помогнете и облекчите гъстата коса. Подстригването на косата около лицето създава определена форма на лицето. Ако имате много деликатна форма на лицето, това също е начин да оформите гъстата коса, без да се товарите с тежестта й.

  • Трикове и съвети:

Ако искате да създадете по-деликатен поглед, изтъняването на косата в краищата е добър ход. С добавянето на деликатни ресни в долната част вие ще получите повече текстура и характера на визията си.

  • Носете вълни:

Независимо дали косата ви е естествено вълнообразна или искате да добавите вълни с любимата си преса, чрез билкови продукти и инструменти за стайлинг на коса, вълните могат да са предпоставка за движение и живот на коса ви. Къдриците могат да се стилизират, без да създават излишен обем и тегло на косата.

  • Подстрижете късо косата:

Късата прическа е лека и много удобна в горещите дни. Освен това късите коси са доста актуални и модни. Поддържани в леко разрошен стил, те придават невероятна визия и лекота на главата.

  • Плитки:

Оформена на една или няколко плитки, косата ви може да изглежда страхотно, а вие да се чувствате уверени и стилни на дадени поводи и събития с такава прическа.

  • Опитайте с опашка:

Опитайте да вдигнете косата високо на опашка, ще усетите известна лекота, свобода и облекчение. Важно е лентата, с която връзвате косата да не е груба, за да не вреди на космите, особено ако косата ви е тежка.

За всички споменати съвети и необходимите продукти и аксесоари в грижа за косата може да научите в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!