≡ Menu

Kelo–cote магията да заличиш белезите си

Kelo–cote е съвременно формулиран и проектиран силиконов гел за борба с неприятните белези. Този крем е най-верният ви съюзник в борбата с премахването на белезите и най-вече предотвратяването на появата на белези с хипертрофичен характер или келоиден такъв. Силиконовия крем за заличаване и лечение на белези се предлага в две различни разфасовки –  по десет грама и шейсет грама. До момента редица специалисти в областта на дерматологията го препоръчват на своите пациенти, като резултатите са повече от задоволителни.

Какво представлява Кело-Кот гел против белези?

Формулата на иновативния гел е патентована и се основава на силикона. Като материал силикона е едно от най-ефикасните средства в съвремието за борба с неприятните белези. Самият гел е прозрачен, няма неприятна и силна миризма и бързо изсъхва поставен върху кожата. Технологичната му формула създадена на база силикона освен, че помага в борбата със стари и загрубели хипертрофични белези, спомага и за превенцията им. Когато един подобен белег е още нов и в началото на своето образуване, уникалната формула на Kelo – cote предотвратява по нататъшното му развитие и загрубяване. Така кожата не се зачервява и възпалява, не губи своята еластичност и белега е по-бързо заличен и третиран. Проблема с грапавите и зачервени белези, както и този с обезцветените участъци на келоиди е сравнително бързо и лесно решен с употребата на тази иновативна силиконова формулировка.

Независимо дали хипертрофичните и келоидни белези са причинени от операции, изгаряния, младежко акне, наранявания, ухапвания от насекоми, порезни рани и други, то гела е подходящ за тяхното третиране и лечение. Когато имате проблем от подобен род и дерматолога ви изпише лечение със силиконовия крем, то след кратък период от време ще забележите, че кожата на белега е омекотена и неговата грапавина намалява. Освен това често срещаното зачервяване на кожа в следствие на образуването на един белег също е овладяно. За да се доверите на тази иновативна формула и да изпитате ползите от употребата на силиконовия крем, не е нужно много да мислите. Клиничните изследвания и тестове, които медикамента е претърпял са изключително качествени и добросъвестно изпълнени. Затова и толкова много дерматолози препоръчват именно гела Kelo – cote.

Силиконовия крем се препоръчва за употреба и от деца, както и от хора с изключително чувствителна кожа. Формулировката му е напълно безопасна и няма никакви странични ефекти при употреба. Дискомфорта от дългото съхнене, размазването по дрехите и сърбежа го няма при употребата на този крем-гел. Може да го прилагате успешно срещу белези от слънчеви изгаряния, изгаряния от огън, белези от козметични интервенции, цезарово сечение, травми по кожната повърхност и редица други белези и наранявания. В зависимост от дълбочината, обема и степента на увреждане на кожния участък, резултатите са различни. Но определено с времето се забелязва подобрение и заличаване на белега, дори в голяма степен от случаите изцяло. Kelo – cote е едно ефикасно, сравнително бързо, напълно безболезнено и комфортно решение за вашите белези, били те стари или нови.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!