≡ Menu

Lenovo – защото някои са призвани да променят бъдещето

Ще бъдете въвлечени не в поредната серия със звезден прах, която ще преобърне мирогледа Ви и ще обърка сетивата Ви, за да бъдете нежно накарани да прелистите пак страниците на онзи каталог на Apple. Не съм пристрастна или критична, всеки средностатистически потребител на ноутбуци се е сблъсквал с безупречната изложбена зала, кристално ясни снимки в Интернет и ревюта написани все едно тази крехка машина наистина дефилира го модния подиум. Днес ще си говорим за нещо здравословно добро и заразно изумяващо. Любовта ни почна един пролетен ден, когато обърнах гръб на лъскавия Dell и се отдадох нежно в ръцете ти, които променят начина на ползване на информационни технологии и правене на бизнес. Строг, но справедлив, функционален и стабилен, верен приятел и скъп съмишленик. Ето така мога да опиша накратко Леново, по-добрите ноутбуци.

Lenovo G565G е едно от свежите попълнения в класическия коктейл на Леново. Съчетавайки последните технологии на AMD® Athlon, гордият съперник на Интел, чудесни графични функции и голяма чанта със софтуерни изненади /500 ГБ твърд диск/, този ноутбук има какво да предложи в повече в сравнение с изисканите си роднини. Не продавайте диамантния пръстен на годеницата и този път, защото Lenovo G565G ще Ви зарадва с едно ключово предимство пред другите модели- високо конкурентна цена. Очакваме много от Леново, но се чудим дали няма да се подхлъзнем на бананова кора и да се подведем по цена за сметка на качеството?

Нека разгледаме внимателно всички аспекти на Lenovo G565G и да Ви разкрием защо този не толкова лъскав брилянт има място и на Вашето бюро.

Дизайнът на G565G е като че ли попроменен. Промените са едва доловими за тези, които нямат набито око, но все пак ги има. Горният капак на Lenovo G565G е изчистен и има по-свеж и младежки вид за разлика от ThinkPad. Да, но щом го отворим няма начин да не отбележим, че консервативният стил на дизайна е запазен, както и този на предшествениците му. Имаме същият черен, строг цвят, издръжлива текстура и опростен, но стилен стил. Краищата му са нежно заоблени, а капакът му има матиран черен завършек, който е гладък на допир. Леново не изневеряват и този път на традициите си и ето защо максимално са изключили цветните елементи на този ноутбук, който е елегантно черен и отвън и отвътре.

15.6″ дисплей е повече от безупречен в сравнение с повечето ноутбуци, дори и тези, които имат 16 инчов дисплей. Lenovo G565G е радост за зрителните ни сетива с ярките и живи цветове /внимателно този тигър да не скочи от десктопа/ и с прилична видимост от различен ъгъл.

Качеството на конструкцията на Lenovo G565G е подобно на другите от генерацията с всичките произтичащи от това слаби и силни страни. Адаптиран и доизпипан по уникален начин в повечето си елементи, Lenovo G565G има естетичен дизайн. За тази цена и клас смея да заключа, че този ноутбук е много тънък и лек. Шасито има стандартна правоъгълна форма, но както вече уточнихме този модел на Леново има заоблени краища, които му придават по-мек вид в сравнение с вездесъщия бизнес властелин Thinkpad. Сега е точното време да отбележим, че симпатичният ни модел Леново е изключително подходящ за офис и домашна употреба.

Въпреки че цената му е горещо ниска, всякакви софтуерни приложения намират своята форма и място в Lenovo G565G. С оперативна памет 3 GB DDR3 / 1066 MHz и видео памет 512 MB / DDR2 този модел Леново е пионер в доставянето на качествени ИТ услуги на приемливи цени.

Може Lenovo G565G да няма Bluetooth и да се примирите с факта, че новата песен на Шакира няма как да се прехвърли на телефона Ви. Ще признаем, че няма да можете да се възползвате и от TV изход, но пък ще се насладите на едно приключение в света на технологиите на приемлива цена. С батерия, издържаща до 3 часа сте готови за път и забавленията и всекидневните задачки ще са напълно гарантирано, защото G565G е гарантиран със златния печат на Lenovo, нещо повече от по-добрите ноутбуци!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!