≡ Menu

Perfectha – перфектния хиалуронов филър за подмладяване

Perfectha е символ на качество, традиция и безкомпромисност, когато става въпрос за хиалуронови филъри. Тази марка се произвежда от надеждна компания, базирана изцяло във Франция, като продуктите й са изключително гарантиращи добрият изглед на кожата и оформянето на лицевия контур. Сред дермалните филъри базирани на хиалуроновата киселина, именно тези пълнители са горещо препоръчвани от професионалните дерматолози сред естетичните интервенции с хиалурон. Това разбира се съвсем не е случайно, защото производството на самата киселина, от която се правят пълнителите, се прави в собствени лаборатории на фирмата под строг контрол. Така синтеза на мрежестата структура на хиалуроновата киселина е изведен на едно много високо научно равнище и преди да се пусне в производство преминава редица клинични тестове и изследвания.

Perfectha днес е символ на качество и макар създадени не далеч във времето, едва през 2005 година, тези хиалуронови филъри се наложиха с изключително бързи темпове на козметичния пазар. Уникалното при тях е, че създават един добре оформен лицев контур във всяка област на лицето, шията, областта на деколтето. Те са удачният избор за оформяне на скули и уголемяване на устни. Използването им е напълно безопасно и след определен период от време те са био разграждат напълно от тъканите в кожата. Ефекта им е дълготраен, благодарение на формулата им за въздействие върху ензимите разграждащи хиалуроновата киселина. Нейната структура е силно омрежена, което гарантира по-висока еластичност, по-голям обем, по-добро овлажняване и от там по-млада кожа и изглед на лицето. Бавното разграждане, благодарение на действието върху ензимите придава обем и оформя дори за период повече от година. Така няма да се налага да си инжектирате дермален филър на всеки 3 месеца. Освен това за разлика от повечето хиалуронови филъри, филърите на Perfectha придават напълно естествен и натурален изглед.

Видове продукти на марката

Основно марката предлага четири вида продукти, които обслужват разнообразните нужди на пациентите. Това са: Perfectha Derm – този продукт е специално разработен за оформяне на контура около устните. Когато се инжектира подкожно от специалист дерматолог, той по един уникален и моментален начин оформя тази област на лицето, като резултатите са впечатляващи. Perfectha Deep – формулировката на този филър е предназначена за дълбоко проникване под кожата, чрез инжектиране. С него можете с лекота да имате по-обемни устни или да попълните неравностите в назолабиалните си гънки. Perfectha Complement – е специално проектиран продукт за дълбока подкожна хидратация и мезотерапия. С негова помощ инжектиран подкожно се постига активиране на съединителната тъкан и постигането на един по-свеж и младежки вид на кожата. Perfectha SubSkin – пациентите, които имат нужда от оформяне на скулите си, от оформяне на брадичката или на лицевия контур, като цяло могат да се възползват точно от този продукт на Perfectha.

Грижата за добрият външен вид и по-младото излъчване е грижа на всяка жена и мъж разбира се. Като цяло дамите са по-суетни и естетиката е важна за тях. Затова най-доброто решение е да се доверят на тази марка, за която качеството е въпрос на принципи, а не на променливи величини.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!