≡ Menu

Ultimate Muscle Juice Revolution 2600

Качествен продукт със съдържание на протеин за желаните постижения при тренировката ви

Един от най-известните и респективно добри масови гейнъри несъмнено е Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2600. Разчитащ на впечатляващата смес Octo-PRO съдържаща осем вида протеини препаратът е награден с признанието на множество атлети в страната и извън нея.

Единичната доза на Muscle Juice Revolution съдържа петдесет и шест грама протеин от най-високо качество, както и сто и седемдесет грама въглехидрати, които се разграждат в различен времеви диапазон с цел избягване подуването на стомаха ви.

Muscle Juice Revolution

Muscle Juice Revolution

Това са само първите фактори, които достатъчно добре говорят за уникалната формула използване при създаването на продукта, но ние продължаваме статията като изваждаме всички плюсове, които Ultimate са подготвили за бодибилдинг и фитнес маниаците.

Много време обяснявахме за това, че една от най-известните компании при хранителните добавки ще излезе с нов и по-силен продукт и той е факт. Новият гейнър съдържа L-глутамин играещ съществена роля за изграждането на по-красивата ви и достойна мускулатура. Получавате и усвоявате повече протеин а мускулите ви растат с всеки изминал час каква по-добра новина от това!

Към съдържанието прибавяме и суроватъчен протеин хидроизолат, който е особен предпочитан от спортистите. Той повишава действието и на аминокиселините, които огранизма така ревностно желае. Не забравяме и казеина, който изисква по-дълго време за абсорбация като това осигурява на организма ви постоянен хранителен прием.

Ultimate Muscle Juice Revolution 2600

Ultimate Muscle Juice Revolution 2600

Добавените към формулата мазнини са полезни и понижават холестерола ви. Тук присъстват и Омега 3 мастни киселини, които участват активно при изграждането на вашата енергия и издръжливост. Вие ще видите какво се случва на практика след като стартирате консумацията на продукта в унисон с тренировките ви.

Начин на приложение:

В дните на тренировки може да взимате по една доза сутринта и една час след приключването на тренировката. В пасивните дни без упражнения взимайте една доза сутрин и една след обяд. Продуктът не се смесва с храната и се приема според теглото ви. Прочетете внимателно съветите към опаковката.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!