≡ Menu

Основни предимства на декоративните мазилки

В продължение на много години, декоративните мазилки можеха да се виждат само на исторически или наистина стари жилища. Тяхната популярност може да би понамаля след въвеждането в експлоатация на гипсовите плоскости, но предимствата на мазилките остават фактор, който ги прави доста по-привлекателни както за собствениците на жилища, така и за фирми за недвижими имоти.
Ако оставим на страна факта, че декоративните мазилки са универсални и дават възможност да персонализирате стените във вашия дом с различни дизайни, то ползите от избора и полагането им е изключително голям.

Декоративни мазилки за стени

Нека се запознаем с предимствата, които предлагат декоративните интериорни мазилки

  1. Бърза инсталация – обикновено при монтажа на гипсова стена често след това остава прах и други малки частици. От друга страна при полагането на мазилките не се създава толкова много мръсотия, което ги прави идеалния строителен материал за декорация на стени. Освен това, за разлика от естествените камъни използвани за декорация, мазилките са много по-леки и това не създава допълнителни спънки по време на работа.
  2. Изключителна дълготрайност – Декоративните мазилки създават по-силен и издръжлив двоен слой на стената. Причината за това е следствие на химична реакция, при която водата се изпарява от сместа на мазилката и те прилепва здраво за стената, създавайки силна връзка. Именно този процес прави мазилките устойчиви на разрушения и удари.
  3. Лесни за намиране компоненти – за разлика от другите материали, които използват много майстори, различните видове мазилки е необходимо само да се разтворят във вода. Така че освен тяхната прахообразна консистенция всички останали допълнителни материали и инструменти можете да откриете във вашия дом.
  4. Пожароустойчиви – Възникнал пожар не може да разруши декоративните мазилки на стените, защото химикала използван в тях е много по-силен от други видове. По този начин вие можете да бъдете спокойни за безопасността на вашия имот.
  5. Идеалната декорация – перфектния избор за дома или за общо подобрение на имота, защото декоративната мазилка ще придаде класа и елегантност на сградата.

Но за да бъдете напълно спокойни, че направената от вас инвестиция за подобрението на вида на вашия имот е успешна вие ще трябва да възложите тази работа на специалисти, които професионално да изпълнят вместо вас цялата тази работа.

Вие ще трябва само да изберете желаните видове декоративни мазилки, а за целта можете да разгледате предлаганите видове в каталога ни и след това да оставите всичко в ръцете на специалистите, които ще преобразят вашия дом.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!