≡ Menu

Как стигнах до решението за смяна на дограма?

Казвам се Стоян Петров и живея в двустайно жилище в София. От много време насам изпитвам проблеми със старата дървения на терасата, която пропуска вода и образува мухъл. В началото търпях всичко това, за да спестя пари от ремонт или подмяна на дограмата, но нещата станаха много сериозни. И ето че дойде деня да прегледам офертите за дограма в глобалната мрежа.

В началото беше трудно. Има много фирми и информация за алуминиева и PVC дограма в интернет. Отсях некачествените статии и запазих наистина добрите публикации, които ми трябват. Една от фирмите ми изясни картинката спрямо различните видове дограма, които се предлагат на пазара.

Взех категоричното решение да се спра на PVC дограма, тъй като тя е по-евтина от другите, и в същото време предлага добро качество. Не, не си мислете, че само тази статия е помогнала да реша. Консултирах се със специалистите от фирмата, които ми обясниха нещата с подробности. Наистина научих толкова много за дограмите, колкото никога не съм знаел.

В началото отпадна решението да закупя алуминиева дограма, тъй като материалът подлежи на чест конденз, а аз не искам такова нещо за себе си. После се замислих за нова и реномирана дървена дограма, но пък цената не бе посилна за финансовите ми възможности.

По този начин се роди решението ми да закупя немска ПВЦ дограма с марка Алупласт, която да ми осигури защита срещу конденз, надеждна топлоизолация и шумоизолация за апартамента. По-добрата новина е, че моите усиля се увенчаха с успех и сега се радвам на по-топло и безшумно жилище, което отгоре на всичко има значително по-добър и красив външен вид.

Последни думи от автора

Решението ми за смяна на дограмата, не бе лесно. То се базираше на много предварителни проверки, калкулиране на цени и така нататък. Въпреки всичко инвестирах в новите си прозорци за терасата на кухнята и не съжалявам. Ако се намирате в моята ситуация не му мислете дълго, защото колкото повече се бавите, толкова по-сложна става ситуацията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!