≡ Menu

Играчки за нанизване – интересни, забавни и полезни за развитието на детето

Децата могат да научат много чрез играта. Свободните занимания помагат за психическото и физическото им здраве; с тях осмислят света през граници и социални взаимодействия. Това несъмнено е полезно и за мама, която учи детето от малко да е самостоятелно. А от колко играчки наистина се нуждаят децата? И с кои ще се играе най-много?

Несъмнено като родители искаме да дадем всичко на своето дете. Често дори го затрупваме с купища вещи и играчки, които така и не ползва. Трябва да запомним, че не е важно колко играчки има, а какви са те! Подходящите играчки ще развият качества и умения във вашето дете, които ще му помогнат да расте любознателно и щастливо, опознавайки света около себе си. Точно такъв тип са образователните играчки за нанизване.

Ползи от заниманията с играчки за нанизване

Подходящи за всяка възраст, образователните играчки за нанизване са интересни за децата, защото им дават възможност сами да изберат как да играят. С други думи, помагат им да
изградят самостоятелност.

Дървените играчки за нанизване са безопасни за здравето на детето. Те са издръжливи, лесно се почистват и гарантират часове удоволствие.

На какви умения учат детето дървените играчки за нанизване?

В забавни игри тези играчки помагат за развиването на фината моторика, вниманието и концентрацията на деца от най-малка възраст. Вариантите за нанизване на геометрични фигурки пък учат детето да разпознава отделни цветове и форми, да се справя с пространството. Същинско предизвикателство за всеки родител е да научи детето си на търпение, постоянство, да задържи интереса му дълго време. И тук идва на помощ забавната нанизванка с животни, подходяща за деца над 3 години, може да я поръчате от нашия онлайн магазин. Тази пъстра и забавна детска игра освен, че развива фината моторика на ръцете и пръстите на детето, логиката и координацията му, а също така търпението и вниманието, дава възможност и за допълнителни занимания. Например, докато играе с нея, детето ще научи какви звуци издават животните, къде живеят, с какво се хранят и т.н.

Изберете интересни дървени играчки от Smart Baby и помогнете на вашето дете да открие магията на заобикалящия го свят с образователни играчки!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!