≡ Menu

Ролетни врати за вашият гараж

Гаражни ролетни врати

Ролетни врати – идеалното решение за гаражните входове. Те са ролкови порти и имат много предимства пред конвенционалните врати. Продуктите са доста прости и удобни в управлението и поддръжката.
Компанията ни предлага качествени ролетни врати за гаража. Гарантираме висококачествени продукти, отличен външен вид, оптимален цвят и дълготрайност в експлоатация. Голямата изненада за Вас ще бъдат изгодните цени за различни видове ролетни врати за гараж.

Характеристики на ролетните врати за гаража

Гаражните ролетни врати се монтират предимно, когато не е възможно да се поставят други видове гаражни врати, например, гогато секционните врати не се побират поради ниския таван, а за люлеещите се врати няма място в гаража.

В допълнение, ролетните врати са с модерен дизайн, изглеждат много скъпо и стилно. Механизмът на повдигане на ролката осигурява навиване на ламелите на вала. Успешният метод за проектиране и отваряне осигурява пълното освобождаване на отвора, позволявайки безпрепятстван достъп и спестявайки място в гаража.

През зимата е много лесно да се отворят ролетните врати, затова не е необходимо да се почиства площта пред гаража, за да се освободи от снега. Дизайнът на вратата, макар и по-прост от някои други видове, е доста надежден и безопасен за работа. Ролетни врати в гаража се представят добре в различни климатични условия: не избледняват, не изискват специални грижи и са устойчиви на корозия. Също така, ролетните врати са доста лесни за бърз монтаж по различни начини.

Ролетните врати са много по-евтини от други видове порти. Те ви позволяват значително да спестите пари и да осигурите за вашия гараж красива, надеждна и модерна защита.

Как да изберем ролетни щори за гаража

Има следните видове гаражни ролетни врати, които се различават по своите характеристики и ценови параметри:

  • Икономични врати за гаража (кутия) – подходящи за монтаж в охраняеми дворове, с надеждна защита на входа на двора и затворена зона. Осигурява защита на гаража от прах, вятър, топлина и други външни фактори. Невъзможно е да се говори за повишено ниво на сигурност от поставянето на такива ролетни врати, но те също са доста надеждни и издръжливи.
  • Стандартните защитни ролетни врати – принадлежат към средната ценова категория и перфектно защитават гаража както от неоторизиран достъп, така и от въздействието на факторите на околната среда. Атрактивен външен вид и спестяване на място.
  • Усилени защитни ролетни врати (екструдиран профил) – доказана версия на ролетна врата с повишена надеждност са тези ролетни врати, изработени от екструдирани профили. Това платно е устойчиво на напукване, вандализъм и други агресивни ефекти. И въпреки че цената на тези врати е най-висока, те са най-безопасните от всички видове ролетни врати. Освен това, продуктите имат привлекателен външен вид и са удобни за използване.

Монтаж и управление на ролетни врати

Ролетните врати могат да се монтират на отвора на гаража по няколко начина – вътре в отвора, извън отвора или в отвора. Това зависи от мястото на инсталацията и предпочитанията на клиентите.
Управлението може да бъде разнообразно – ръчно (евтината опция) или автоматично (удобна опция). Електрическото задвижване захранва портата автоматично и може да се управлява дистанционно (от гаража или от колата). В случай на прекъсване на захранването, автоматичната врата превключва на режим на ръчно управление.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!