≡ Menu

Екстеншъни от естествена коса за удължаване

Екстеншъните представляват кичури истинска (човешка) или изкуствена коса, които се прикрепят към собствената коса. Някои жени обожават тези “украшения “, с помощта на които се постига по-дълга и гъста грива. Ако и вие използвате екстеншъни, вероятно ви се е случвало да попаднете на такива с лошо качество, с които не можете да постигнете желания ефект. Това се случва често, тъй като изборът е огромен. Определени марки например рекламират онлайн различни варианти на удължители от естествен косъм и това подлъгва някои потребителки, че е възможно да си доставят първокласни екстеншъни. Опитът показва, че това не е така. След малко повече употреба се вижда, че представяните за истински коси или не са напълно истински, или не са достатъчно дълготрайни. Това, че избраните от вас екстеншъни първоначално изглеждат добре и са сатенено гладки, все още не означава нищо. След 3-4 изплаквания специалният им външен слой пада и те губят блясъка си, появява се цъфтеж по краищата и се сресват трудно.

За да не повтаряте тази грешка отново и отново, запознайте се много добре с продуктите като посетите електронен магазин за екстеншъни от истински косъм. Там ще получите срещу парите си европейски коси от ранг ААА-най-доброто качество. По принцип тези удължители са изключително харесвани и не е много лесно да се сдобиете с такива. В тези електронен магазин за екстеншъни с европейски коси са с гарантирано истински и освен това са в прекрасни, близки до естествените тонове цветове – от русо до синкаво черно. Удължителите за коса тук са здрави, лъскави и еластични. С тях няма да имате никакви проблеми при оформянето на прическа, независимо от това как се третира косата. Студено къдрене, обработка с преса или смяна на цвета- всичко това става толкова просто, все едно го правите със собствената си коса.

Ако сте искате удължаване на коса – разгледайте магазина и се доверете на луксозните екстеншъни от европейска коса. Можете да се снабдите с перуки, бретони, удължители на клипс, кичури с кератин – всичко, което ви трябва.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!