≡ Menu

Идеи за нестандартен подарък

нестандартен подаръкОбичате ли нестандартното? Искате ли да бъдете различни, и когато подарявате подарък на някого, той да остане запомнящ се? Ако е така, то трябва да поднесете нестандартен подарък. Но какъв? В тази тема ще Ви предложим няколко идеи за нестандартен подарък, и се надяваме, ако не се спрете на никоя от тях, то поне да Ви помогнем, Вие сами да измислите нещо оригинално и нестандартно.

Днес, може да намерите всяка една вещ, в напълно нов и нестандартен вид. Така например, може да изберете за подарък нестандартна флашка. Всъщност, това си е напълно нормална и обикновена флаш памет, но на външен вид изобщо да не прилича на такава. Ако потърсите, ще намерите флашки с формата на сърце, на халба с бира, златно кюлче, покер чип, и какво ли още не. А няма човек, който да използва компютър, и да не се зарадва на подарък флашка с нестандартна форма.

Друга идея е да подарите уникална и различна чаша. Такава например, е чашата обектив. Тя представлява истински обектив за камера, но всъщност е термо чаша, която ще поддържа напитките Ви с желаната температура, през целия ден. Необвързващо, нестандартно, оригинално – какво повече е нужно за един подарък?!

Форми за лед с различни форми, също стават за подарък, и то на всеки. В зависимост от предпочитанията Ви, може да избирате между такива с форма на годежен пръстен, на диамант, на череп, мозък или вампирски зъби. Нестандартно, оригинално и щуро, нали?

За хората работещи в офис, нестандартен аксесоар за бюро е перфектен подарък. Тук може да избирате между USB прахосмукачка за компютърна клавиатура, аквариум за бюро с много функции, люлка на Нютон, оригинален моливник или настолен часовник, и всичко друго, което може да бъде оставено или закачено в офиса, да върши работа, и да напомня за Вас.

В крайна сметка, изборът на подарък зависи от няколко неща – предпочитанията на този, който го избира, предпочитанията на този, който ще го получи, финансовите възможности, и нещата, които искате да кажете чрез подаръка си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!