≡ Menu

Какво ни дават новите LED лампи

LED лампиЧухте ли вече за новото светодиодно осветление и неговите позитивни страни? Ако още не сте, то сега е моментът да се запознаете със съвременните LED лампи и отличните възможности, които дават те на потребителите. Интересно е да споделим, че все по-малко търговци вече предлагат на витрините си волфрамови крушки, защото последните са скъпо удоволствие от гледна точка на консумираната енергия.

Употребяваме LED лампи, тъй като те ни дават икономичен модел за дома и работното място, а в същото време са по-дълготрайни от обикновените варианти. И дори да струват малко повече led-овете са екологично чисти, пестят енергия и се радват на дълги години живот.

Светодиодното осветление е във форма на малки кристалчета, през които минава електрически ток, който се трансформира в светлина. Срокът на експлоатация на лед лампи може да стигне сто хиляди часа и това не е някакъв мит, а самата реалност.

Всеки ден ставаме свидетели на нови продукти с интегрирана LED технология. В това число включва различните видове лунички, прожектори, улично или промишлено осветление. Общо взето всичко върви към желания за намаляване на сметките на ток и това е най-нормалното нещо, което може да се случи особено в нашата страна.

Модерните дискотеки, клубове и барове разчитат на LED лампи, понеже излизат изгодно на собствениците. За такива обекти е много важна икономията на ток заради ежедневната им работа и именно светодиодите им помагат да ограничат разходите си. Естествено това са отнася и за офисите на различни фирми, медицинските центрове, административните сгради и други подобни.

Една наглед стандартна диодна лампа с издръжливост 50 000 часа загасва постепенно. Тя не гори веднага, както крушката с нажежаема жица например. С течение на времето тя започва да губи силата си докато се изтощи, но никого изведнъж. Няма опасност този тип продукт да гръмне над главата ви и да доведе до наранявания, което се е случвало при останалите опции.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!