≡ Menu

Какъв запомнящ се подарък да изберем?

уникален подаръкВсеки човек, когато купува подарък за някого, иска този подарък да направи впечатление, и да остане запомнен от получателя си. Намирането на точно такъв подарък обаче, не винаги е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед.

По-принцип, освен да бъде оригинален подаръкът ни, често искаме, едновременно с това, той да бъде нестандартен, закачлив, функционален, а и да остава за спомен. Това автоматично изключва вариантите да подарите козметика, парфюм или някакъв безполезен сувенир.

Ако например човекът Ви е достатъчно близък, и в момента има нужда от нов смартфон, то решението е лесно – подарявате смартфон. Ако обаче празнуващия си има вече такъв, не се отчайвайте – може да му подарите някакъв аксесоар за него. Такива има, и то не малко – колонка за такъв телефон, специални ръкавици за смартфон, микроскоп за iPhone, клавиатура за таблети и смартфони, и т.н. Изборът е голям, а аксесоарите за така модерните смартфони са изключително много. Със сигурност ще намерите нещо подходящо.

Ако пък например човекът за когото търсите уникален подарък е компютърен маниак, или просто често му се налага да използва компютър, една флашка никога не е излишна. А флашките отдавна не са това, което бяха. Ако се постараете да потърсите в интернет, ще намерите такива с най-различни интересни и нестандартни дизайни. Така например, за любимата дама може да вземете колие флашка, която има формата на сърце. Ако пък празнуващия е запален ловец, може да му подарите флашка с формата на куршум. За любителите на бирата, вземете флашка с формата на халба с бира. Има още редица модели флашки с нестандартни дизайни, така че със сигурност ще намерите такава, която да е подходяща за получателя.

И ако нищо до тук не Ви е вдъхновило да изберете подходящия подарък, винаги може да подарите чаша. Съвсем не говоря за онези стандартните чаши, които се продават под път и над път. Така например може да вземете чаша с формата на обектив за камера, или пък сгъваема еко чаша с формата на листо. Комплект от чаши „Рестарт”, или саморазбъркваща се чаша, също са един отличен избор, и биха зарадвали и очаровали своя получател.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!