≡ Menu

Няколко предимства на търсачката

Ако се нуждаете от хубава търсачка в Интернет, то трябва да обърнете по-голямо внимание на търсачката. Тя години отпуска невероятни средства на българските потребители. В търсачката можете да търсите сайтове, новини и изображения от цяла България и по света. Ползвайте търсачката, вие ще имате достъп до големи разнообразни помощни средства, които ще улеснят работата ви.

В нашият търсещ апарат има една екстра, която липсва при някои реномирани европейски търсачки. Тя е Whois. Това означава, че можете да проследите пълната история на уебсайта.

Отделението за статия, разполагаща с капсула на времето, разрешава да качите любопитни истории и да ги програмирате, за да се появят след определено време.

Сайтът ще допадне хем на търсещите информация, хем и на интернет разработчиците, които се нуждаят от богат избор на екстри, безплатна интернет поща, видеоклипове и куп други работи.

Това е мястото за вашия бизнес. С него може да се обвърже идейно изображение. По този път ще придобиете с по-голям и потребен трафик към някои фиксирани уебстраници.

С PR4 са както линковете от статиите в търсачката, така и останалите екстри на търсещата машина, което ги превръща в необикновено ценни за вас и мястото ви в уеб сферата. Това е една от причините голям брой SEO оптимизатори и копирайтъри да ползват качествата на уебсайта.

Още много може да се говори за плюсовете на българският търсещ апарат. Всичко дотук казано е само основата на нещо по-голямо. За в бъдеще ще има още един куп нововъведения.

В най-близко време ще наблюдаваме прогреса на търсачката, но сме напълно убедени, че потребителите ще потърсят информация и в световната интернет мрежа, заради този симпатичен сайт с пленителен дизайн и гъвкав за работа интерфейс.

Естествено, че чакаме с нетърпение новите разработки, с които ще ви въведем постепенно. На пример сематично търсене, основаващ се на микроданни.

За още информация гледайте видеоклипа, отреден на търсачката в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!