≡ Menu

Професионална козметика, самочувствие или как да бъдем „Горещи“

Добре дошли в света, в който има два типа хора – такива, които са горещи и такива, които не са. Нека си го кажем, всеки от нас иска да бъде в категорията на най-добрите, нали? Всичко от което се нуждаете е малко информация. Добре, нека преди да започнем да си спомним за няколко звезди:

Джони Деп – Джак „Ножицата Спароу

Сандра Бълок – Мис Таен Агент и Скорост

Джордж Клууни – Доктор Дъг Рос

Джулия Робъртс – Хубава жена с усмивката като Мона Лиза

Хю Джакман – Върколака от Х-мен

Дженифър Анистън – Рейчъл Грийн от приятели

Мат ЛеБланк – Джоуи Трибиани

Анджелина Джоли и Брад Пит – Мистър и Мисис Смит

Всички личности от този списък са много горещи без съмнение, а целта е вие да станете поне толкова „парещи“, колкото тях.

Стъпка 1 – Най-важното нещо е да сте информирани за текущите събития в страната и в по света и да имате добър етикет. Това ще ви помогне при започване на разговор с непознати. Говорете само тогава, когато някой се обърне към вас и не се намесвайте в чужди разговори. За да не изглеждате преуморени, когато сте на важна среща се погрижете предварително да си починете.

Стъпка 2 – Личната хигиена е много важна. Използвайте почистваща козметика за лице за да не се окаже, че лицето ви се е омазнило и изглеждате неподдържани. Добре е използването и на козметика за тяло като ароматни масла, които придават нежен и приятен аромат на кожата ви. Избягвайте модерните прически на местата, където не са нужни.

Стъпка 3 – Не се опитвайте да следвате модните тенденции, особено ако не се чувствате удобно във фешън дрешките. Основната грешка на искащите да бъдат на гребена на вълната е, че сляпо следват модата. Понякога се получават доста смешни картинки. Затова моят съвет е да изберете облекло, което ви прилича и ви е удобно.

Стъпка 4 – Ключът за всичко се нарича Увереност. Това е най-важната характеристика на всички от горният списък. Въпреки недостатъците си покажете, че не се срамувате от себе си и вървете с високо вдигната глава. Така ще предизвикате възхищението на околните.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!