≡ Menu

Червени и розови рози – перфектна комбинация за доставка на цветя

Ако искате да изненадате повече от приятно половинката си изпратете й доставка на цветя, като ги изберете според значението им. Така например една уникална както цветово така и смислово е комбинацията между червени и розови рози. За тяхното цветово съчетание няма да говорим, защото двата цвята естетически изглеждат повече от добре един до друг.

По-интересното в случая е тяхното общо значение, след като са комбинирани в букети, тъй като по-отделно значенията им са различни. Така например червените рози винаги са били символ на силните и страстни чувства, с които можеш да кажеш без думи на половинката ви „Желая те!“, „Изгарям по теб!“ и двете думи, за които копнее всяка жена „Обичам те!“. Значението на розовите рози не е толкова пламенно, по-скоро то е по-нежно, символизирайки признателност. С тях можете да кажете „Благодаря ти!“, Държа на теб!“, а дори и „Влюбен съм в теб!“. Когато тези два цвята рози се комбинират и тяхната символика също се променя, като значението им е „Обичам те и искам да сме заедно!“ или „Държа на теб и те желая!“. Това са само някои от възможните тълкувания на тази уникална цветна комбинация.

Видове розови рози
Съществуват множество разновидности на розовите рози, от които можете да избирате, когато правите поръчка за доставка на букети. Те се различават по дължина на стъблото и размер и форма цвета.

Видове от червени рози
По същия начин стоят нещата и с червените рози, те също се предлагат с различни размери, дължина и форма на цвета.
Без значение какви форми и размери ще изберете, когато правите поръчката за доставка на цветя, трябва да знаете едно: ако не сте наясно с езика на цветята, не е срамно да поискате съвет, за да не оплетете конците и вместо да се насладите на една романтична вечер с вашата половинка, вие да се скарате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!