≡ Menu

5 основателни причини да купим кухни по поръчка

Кухните по поръчка са изключително актуални към днешна дата, защото позволяват на потребителите да конфигурират мебелировката според своите разбирания за дизайн и стил. Естествено вие сте тези, които ще определят цветовете, разположението на ел. уредите, вида на шкафовете и местонахождението на работния плот.

А сега нека ви представим  5 основателни причини да поръчате кухня от нас, където ние се съобразяваме с всяко ваше желание и даваме дълга гаранция за кухненското обзавеждане.

  1. Кухнята по поръчка се монтира според размерите на помещението ви. Това означава, че вие няма да имате никакви проблеми с пространството и мебелировката няма да ви притиска. Всичко се прави съобразно конкретните ви изисквания и нужди.
  1. Кухненските мебели по поръчка идват при крайния клиент в подходящите за интериора цветове. Фирмата, която ще изработи кухнята ще се съобрази с цветовете на стените, осветлението, тавана и подовата настилка, за да се постигне добър синхрон.
  1. Поръчковите кухни дават възможност на собствениците на апартаменти и къщи да участват в проектирането им. Ако някой детайл не ви допадне, то той ще бъде подменен, за да станат нещата, така както си ги представяте. Можете да махате или добавяте елементи, а също и да изисквате пренаправа на определена част от мебелите.
  1. Цените за поръчка на кухни не са много по-различни от готовите варианти. Срещу парите си вие получавате желаното обзавеждане на най-високо ниво. Тук хубавото е, че вие определяте каква да бъде визията, а не я взимате на готово от щанда на някой магазин.
  1. Последната причина да поръчате кухненско обзавеждане е, че вие сочите какви материали да бъдат използвани. Според финансовите ви възможности, мебелите могат да бъдат направени от скъпо дърво, метал, пластмаса и други, тъй че да издържат десетки години, без да загубят уникалния си облик.

В обобщение

Както виждате имате достатъчно основания да се спрете на поръчкова кухня от фирмата ни, като ние ще направим всичко възможно да задоволим и най-големите ви капризи. Повече информация ще откриете във фирмения ни сайт, където са описани всички наши услуги. Нека превърнем кухнята в най-функционалното място от дома ви, още сега.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!